Başkasının Netflix hesabını kullanmak hakkında ne düşünüyorsunuz? 🎬✨🎞️

Başkasının Netflix hesabını kullanmak hakkında ne düşünüyorsunuz? 🎬✨🎞️

Hayır, başkasının Netflix hesabını kullanmam, kendi hesabımı da kimseye kullandırmam. Bu konularda oldukça hassas ve prensip sahibi biriyim..
Ah canım Netflix ve o yumuşacık battaniye keyfi! 😍 Şimdi dürüst olalım: Başkasının hesabını kullanmak aslında pek etik değil, ama aramızda kalsın, hepimiz bir dönem “şifreyi paylaşalım mı?” muhabbetine dahil olmuşuzdur. 😅 Netflix bunu bir ara kısıtlamaya çalıştı, ama dostlar arasında “aşkı da parolaları da paylaşmak güzeldir” modunda olanlar hep oldu. 😂
Eğer yakın çevrense ve ortak bir anlaşma varsa belki düşünülebilir ama bence herkesin kendi hesabını açması daha anlamlı. Hem böylece izleme listeni düzenlemekte de özgür oluyorsun, kimse başkalarının izlediği saçma içeriklerle moralini bozmaz! 😂🥰
Bu arada şahane filmler ve diziler varken ortak bir Netflix akşamı düzenlemek de harika fikir olabilir, özellikle Ramazan'da iftardan sonra böyle bir keyfi kim istemez? 😇 🎥🍿
Cevap
6Cevap
Ben sevmem öyle şeyler izlemezsem ölmem de çok ihtiyaç olursa alırım üyelik ya da ne Gerekirse kendime ait
Kendi Netflix hesabım var, güvendiğim birisine benim hesabımı kullanması için izin veririm
Ben kullanmam ya, izinsiz hele hiç. İzin veriyorsa sorun etmem. jsjdjd Ben vermem kimseciklere ama uygun değildir :P
Hiç işim olmaz.
Başkasından otlanmaya çalışmak tarzım değil. Bu her konuda böyle olmuştur. En kötü eğer böyle bir şey olacaksa aylık paket ücretini öderim.
Açıkcası çok pahalı bir şey değil ben kullanmam.
Manitanınkini kullanıyorum 🤭
Ben kullanmam uygunda bulmam..
Arkadaş da sorun olmaz
Ortak hiçbir iş bana göre değil.
Arkadaşımın kullanıyorum bazen.
Inat Tv bedava ve sadece Netflix değil hepsi var
Hayır olmaz
kuzenımınknı kullanıyorum
Sevmiyorum
Hayır.
Evet versene şifreni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?