Ünlü oyuncu Sydney Sweeney'in yeni dizisi için geçirdigi değişimi nasıl buldunuz?

Guzelliyle degil yetenegiyle degerlendirilecek oyunculara hasret kalmistik. Ayrica ben Sweeney'in yeni halini Avlu dizisinin basrol oyuncusu Deniz'e (Demet Evgar) cok benzettim. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Ünlü oyuncu Sydney Sweeneyin yeni dizisi için geçirdigi değişimi nasıl buldunuz?
Ünlü oyuncu Sydney Sweeneyin yeni dizisi için geçirdigi değişimi nasıl buldunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Oyunculugun sadece guzel kadinlara verildigini ve oyuncularin vucuduyla para kazandigini dusunenlere aciyorum. Oncelikle onlar es**rt degil oyuncu, bunu kafaniza kaziyin ve onlari objelestirmeyi birakin. Ayrica, filmleri sadece se**sme sahneleri icin izliyorsaniz hali hazirda p**no sitelerini karistirabilirsiniz. "Biz sadece gorusumuzu belirttik adi altinda bir kadin yetenegi hor gormenize sapka cikaracak degilim, haddinizi bileceksiniz.
Güncellemeler
1 yıl
Yalan yok, klavye delikanlilariyla cok kez karsilastim ama klavyede bile kendini aciz duruma sokanlarla ilk defa karsilasiyorum.
Ünlü oyuncu Sydney Sweeney'in yeni dizisi için geçirdigi değişimi nasıl buldunuz?