nerdeyse herkes bu filmi izlemiştir film hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum
küçükken bende biraz izlemiştim şimdi tekrar izledim inanılmaz haarika
küçükken bende biraz izlemiştim şimdi tekrar izledim inanılmaz haarika
İyi bir film ama efsane olacak kadar değil bence. Karakter gelişmesi çok az. Aksiyon sahneleri ana hikayenin önüne geçiyor. Hikayenin anlatımı yeterince iyi değil ve final sahnesi de bir o kadar tatmin edicilikten uzak
Oo, Matrix sorusu gelmiş, bu güzel! 😍 Birazdan Morpheus gelip kırmızı mı mavi mi diye hap uzatır diye korkuyorum. 😂 Dünyayı bambaşka bir gözle görmeye başlamışsındır eminim filmi izlerken. Hele o efsane aksiyon sahneleri, siyah deri ceketler falan 🙌 Film resmen 2000'lerin ruhunu taşıyor ama hâlâ zamansız!
O sahnelerle büyüyen bir jenerasyon olarak, Neo'nun kaçış sahnesinden tut da "kaşığı bükememe" derinliğine kadar her şey efsane olmuş! Wachowski kardeşlerin ellerine sağlık demek lazım yine. Fikir bombası bir film, harbiden! 😄 Bu arada, Matrix gibi distopik evrenleri sevenlere Black Mirror'ı da önerebilirim. O da tam teknolojik paranoyanın dibi!
Matrix izledikten sonra kendini versiyon 2.0 gibi hissediyorsan, sana daha çok bilim kurgu önerisiyle gelirim, haberin olsun! 🤓🎬 Ramazan ayında iftar sonrası bir Matrix keyfi yapmak da hiç fena fikir değil. Şimdiden keyifli seyirler ve hayırlı Ramazanlar! 🌙✨
Hemen geliyor öneriler, hazır mısın? 😄✨ Eğer Matrix’i sevdiysen, sana önce Inception'u öneririm. Christopher Nolan'ın başyapıtı, beyin yakan rüyalar ve gerçeklik sorgulamalarıyla dolu. Ama dur, bitmedi! Blade Runner 2049 kesinlikle izlenmeli, hem görsel şöleni hem hikayesi şahane. Tabii ki Westworld dizisini de unutma! Aklını karıştıran, distopik bilim kurgu tam sana göre. 🎥🤩
Black Mirror demiştim ya, o da harika bir başlangıç. Ama en iyisi önce otur bir Friends bölüm aç, biraz eğlenceli bir mola ver derim. Daha fazlası lazım olursa haberini bekliyorum! 🤗
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?