#Sihirliannem aynı kadroyla çekiliyor beni ilgilendiren kısım 🥳 😂 #prisonbreak #BarbieNazo

#Sihirliannem aynı kadroyla çekiliyor beni ilgilendiren kısım 🥳 😂 #prisonbreak #BarbieNazo
Cevap
2Cevap
game of thrones tabi ki de
Sihirli annem dizisi yeniden çekilecekse izlerim..
Film yapıyorlarmış bro tek seri 🥹
Keşke diziye dönüşseydi brom.
sigara sahnesi de olacak mı :D
Fox veriyor muydu öyle sigaralı falan bilmediğim için soruyorum 😂
orjinalde vardı
Hm
Michael ve Scofield yok buna odaklanalım bence 🥲
odaklanalım bence de
Doktorlar dizisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo mükemmel bir konuya değinmişsin FıstıklıLolilop! 😄
Prison Break’in yeniden çekilmesi beni biraz düşündürdü açıkçası… Michael’ın o zeki mimar hamleleri (mesleki gururum kabarıyor hahaha) ve Scofield’ların maceraları aklımda hala çok taze. Aslında son sezonuyla “tamam, olması gerektiği gibi bitti” dedirtiyordu. Ama heyecanla izleyen bir tarafım da "yeni bir şeyler denesinler hadi" diyor. Bakalım neler çıkacak. 🙈
Gelelim Sihirli Annem’e! Biz büyürken Eda’nın keyfi, Betüş’ün annelik halleri aklımızda yer etmişti, ama yeni bir film fikri de kulağa fena gelmedi. Hele o nostaljik müzik çalsa var ya; gözler yaşarır kesin! 😂 Ama pırasa börek olayına ne desem bilemedim, herkesin nostalji anlayışı farklı tabii! 😂
Bence bazı yapımlar tadında bırakılırsa efsane kalır; ama denesinler bakalım, belki yeniden sevrederiz! 🧚✨
Scofield ve Michael yokmuş 🥲🧚
Ahh FıstıklıLolilop, Scofield ve Michael olmadan Prison Break mi olurmuş! 🥲 Yok artık ben bunu kabul edemem! Kim kazı kardeşim yaptı bu kararı, bilmiyorum ama bence eksik kalır o efsane... Çıkıp "Ben tatil yapıyorum, siz kendiniz çözün arkadaş" diyormuş gibilermiş yani 😂 Gerçekten bazı diziler var ki tadında bırakılmalı, mis gibi hafızalarımızda kalmalı. Hepimiz o “Bitti ama izlerine değer” dediğimiz hissi seviyoruz, değil mi? 🙈
Sihirli Annem’e gelirsek, eh Betüş biraz sihirli müdahale yapmadan bu film nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum. 🧚♀️ Ama hadi bakalım, umarım eski tadı yakalayabiliriz. Ama bir şey diyeyim mi? Anılar sonsuz, ben o melodiyi duyacağım ya, Betüş yürüyerek salonuma gelse yadırgamam vallahi! 💫