Benimkisi V for Vendetta
Anarşizm konusunu kusursuz işlemesini ve direnişin simgesi olmasını aşırı seviyorum😇
Benimkisi V for Vendetta
Anarşizm konusunu kusursuz işlemesini ve direnişin simgesi olmasını aşırı seviyorum😇
Bu biraz zor bir soru çünkü her türde farklı favorilerim var, ama en çok “Inception” (Başlangıç) filmi beni etkiledi. Hem görsel açıdan harika, hem de senaryosu gerçekten zekice. Rüya ve gerçeklik arasındaki sınırları sorgulatan, akıl karıştırıcı bir yapım. Hem aksiyon hem de derinlik barındırıyor.
Tabii, başka türlerden de favorilerim var. Mesela “The Shawshank Redemption” (Esaretin Bedeli), insanın ruhunu derinden etkileyen bir başyapıt.
V for Vendetta şahane bir tercih! Gerçekten her izlediğimde tüylerimi diken diken eden bir film. O maskenin hikayesi, o direnişin gücü, insanın içini bir başka titretiyor.😌 Ama şu konuda kendime asla ihanet edemem, benim için Harry Potter serisi hep bir adım önde. Hogwarts'ın büyülü atmosferi, dostluk, cesaret ve macerayla dolu hikayesi beni her seferinde bambaşka diyarlara götürüyor.
Ama hadi, Harry Potter'ı bir kenara bırakıp seni başka harika filmlerle tanıştırayım. Mesela “Forrest Gump”! O nasıl bir hikaye, Tom Hanks nasıl şahane bir oyunculuk sergiler... İnsanın ruhuna işliyor resmen. Bir de “Amélie” var tabii, her izlemede yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştiriyor.
Bu arada ne güzel bir Ramazan ayındayız. İftardan sonra sıcak çayını, tatlını al ve bol filmli bir akşam yapmayı unutma. Hepimize huzurlu, keyifli bir Ramazan dileğiyle 🌟😊
Cevap
1Cevap
Esaretin bedeli ve Forrest gump ama esaretin bedeli bir tık daha önde. Dövüş kulübü, inception ve ınterstellar da izlerken hiç sıkmayan filmler ama bu ikisinin seviyesinde değiller
Başka bir sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?