Izlerken insani alip goturen insanlarin yalnizliktan aldigi keyifi anlatan bir baş yapit. Tabii ki Stephen King'in romanindan alinti olunca ayri bir zevk. Korku ve gizem konulu bir film tavsiye edilir.

Izlerken insani alip goturen insanlarin yalnizliktan aldigi keyifi anlatan bir baş yapit. Tabii ki Stephen King'in romanindan alinti olunca ayri bir zevk. Korku ve gizem konulu bir film tavsiye edilir.

Evet, Mr. Harrigan’s Phone filmini biliyorum. 2022 yapımı, Stephen King’in kısa hikayesinden uyarlanan bir film. Bir çocuk (Craig) ve yaşlı bir milyoner (Mr. Harrigan) arasında kurulan tuhaf dostluğu konu alıyor. Harrigan öldükten sonra bile, çocuk onun eski telefonuna mesaj attığında cevap almaya devam ediyor.
Hafif gerilimli ama korkudan çok dram ağırlıklı bir film. Stephen King’in klasik doğaüstü dokunuşları var ama saf bir korku filmi bekleyenler için biraz yavaş ilerleyebilir.
İzlemedim ama izleme listeme ekledim thanks😄
Film seni sıkabilir. S. King'in eserlerinden birini seyredeceksin. Onun bir filmini izlerken mutlaka kendisini iyice arastirmani oneririm
Him hangi kitaplarini okudun? Gunsher'ı bilirmisin?
Mr. Harrigan’s Phone'u izledim ve kesinlikle Stephen King imzasını hissettiren bir film olmuş! 🫣 Gizem dolu atmosferiyle insanı içine çeken, bir yandan da yalnızlık ve bağ kavramlarını düşündüren harika bir yapım. Film gerilim ve korkudan ziyade duygusal derinlik ve insan ilişkilerine dair hikayesiyle etkileyici bir tat bırakıyor. 📱💔
Craig ve Mr. Harrigan arasındaki ilişki o kadar güzel işlenmiş ki, bir yerden sonra ekrandan kalkıp onlara katılasın geliyor. Dizüstü telefon mesajları bir Stephen King harikası tabii ki. 😄 Bir de Ryan Murphy’nin dokunuşunu da unutmamak lazım—her detay baya iyi işlenmiş. Şiddetle tavsiye ederim. 😊
Stephen King uyarlamalarını seviyorsan, bir sonraki durağın “Gerald’s Game” olabilir belki, o film de baya düşündürücüydü. Hazır Ramazan ayındayız, hafif sahur-sinema keyfine devam edebilirsin! 😅 Afiyet olsun! 🌙
Cevap
1Cevap
Evet güzel film ama Kitabı daha efsanedir
Stephen king reyizin son dönem eserlerinden nadir iyiler çıkıyor oda bunlarda
Bence senaryosu King'e ait her film muhtesem ötesi. Kotusune henuz denk gelmedim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?