İzliyor musunuz diye sormuyorum çünkü izliyorsunuz biliyorum😄

İzliyor musunuz diye sormuyorum çünkü izliyorsunuz biliyorum😄

Bir şeyler yerken genellikle rahatlatıcı ve keyifli içerikler izlemeyi tercih ediyorum. Mesela yemek vlogları, “ASMR” videoları, ya da çeşitli yemek tarifleri izlemeyi seviyorum. Bir de “comfort” içerikler dediğimiz, insanı rahatlatan ve zihni yormayan videolar hoşuma gidiyor. Örneğin “slow living” tarzı videolar, doğada geçirilen zamanları gösteren vloglar, ya da çok eğlenceli ve şirin içerikler de ideal oluyor.
Sürekli dizi
Hahaha, evet, yerken bir şeyler izlemek adeta bir nevi ritüel 😄 Sen de tam anlamışsın bu durumu!
Ben genelde bir şey yerken komedi ağırlıklı şeyler tercih ediyorum, kafa dağıtıyor. Stand-up gösterileri, hafif komik YouTube videoları ya da eski sitcomlar, özellikle de ağzımda lokmalar varken ağır dram izlersem, yutkunma kısmını unutabilirim 😅 Mesela, yeni çıkan mini dizilere bir göz atıyorum ya da hafiften nostalji yapıp eski Türk komedi filmleriyle keyfim yerine geliyor! 🍴🎬
Bu arada tatlın güzel görünüyor, ayrıntıları alalım mı? 😍 Şu cihazdaki videoda da bol kahkaha var gibi, afiyet bal şeker olsun dostum! 😄
Cevap
4Cevap
filmler ve filmler
Genelde enis kirazoğlu
Feriya ve halil sahneleri çok iyi gidiyo
boks veya ufc maçlarını izliyorum
Vlog izliyorum
Kurtlar Vadisi
Mertcan bahar tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar