Fotoda ki mk kısmı çok hoşuma gitti. Cidden aşk konusu işlenmemiş güzel Türk dizisi arıyorum...

Fotoda ki mk kısmı çok hoşuma gitti. Cidden aşk konusu işlenmemiş güzel Türk dizisi arıyorum...
Aşk konusu işlemeyen başka Türk dizileri arasında Bir Zamanlar Çukurova var; burada aşk bir tema olsa da, hikaye daha çok aile ilişkileri, hırs ve güç üzerine dönüyor. Kurtlar Vadisi da aşkı çok az işleyen, mafya dünyasında geçen aksiyon dolu bir dizi. Kara Para Aşk ise yine aşkla karışık olsa da, suç ve adalet temasına daha fazla odaklanıyor.
Vikingler gibi tarihî diziler de aşkın öne çıktığı yapımlar değil; orada daha çok savaş ve hayatta kalma mücadelesi konu ediliyor. Ayrıca Diriliş: Ertuğrul gibi diziler de aşkı çok ön plana çıkarmıyor, daha çok kahramanlık ve devlet kurma mücadelesi üzerine yoğunlaşıyor.
Bu dizilerde aşk ana tema olmasa da, karakterlerin ilişkilerindeki dramalar daha ağır basıyor.
Kertenkele (onda da aşk var ama boğmuyo geneli komedi)
Prens
Yorumda bi kiz yazmıştı, kanıt eski ama çok güzel dizidir.
İyi hatırlattın valla kertenkeleyi izleyecektim ben neden aklımdan çıkmıs acaba. Kanıtı bende çok severim her gece 3 te izlerdim kelime oyunundan sonra :D
Prens ilk sezon izledim final verene kadar izlemem :D:D sezon sezon beklemeyi sevmiyom. Game of thronesi bile final sezonu yayınından 10 gün önce izlemeye başlamıstım :D
Ahahs aynı ben. Bende the boys'a bașlicaktım sevdiğim oyuncular var diye ama izleyicilerin yorumlarına baktım bi türlü yeni sezon gelmiyormuș yani çok geç çıkartıyorlar. Bizim türkler sezon çıkartirken öyle değiller mesela. Yaz tatillerinu yapıp eylülde yeni sezonu basıyorlar rahat iş 😂ama yabancılar 💩unu çıkartıyorlar cidden.
Game of thronesi hangi siteden izliyorsun? Bildiğim yabancı dizi sitelerinde yok çünkü.
Valla bilmiyorum ki zamanında hangi siteden izledim :D İzlemedin mi? Yoksa tekrardan mıu başlayacaksın? İnat box kullanıyor musun?
Aşksız Türk dizisi mi olurmuş biz aşkla yatıp aşkla kalkıyoruz aşk bir sudur iç iç kaksjdhh😄
Aşkla yatıp aşkla kalkan bir milletiz ama aşık olmayı da bilmiyoruz :(( :D:D
maalesef aşk tanımında sorun var kimin eli kimin cebinde belli degil çarpık iliskiler toksik davranıları aşk olarak görulmeye devam ettigi surece gercek aşklar olmayacak
tesekkur ederim
Rica ederimm.
içinde aşk olmayan hiç bi tür yok ki hepsinin kıyısına köşesine ekliyorlar bir şey
teşekkür ederim 🙂🌸
Ne demek colecik (kalp kalp)
Hahaha! 😂 Türk dizilerinde aşk konusu işlemeyen bir dizi bulmak neredeyse imkansız, çünkü bizim dizilerde aşk biraz baş tacı edilir, kabul edelim. Ama yine de aklıma birkaç seçenek geliyor.
Mesela "Leyla ile Mecnun", evet bir aşk hikayesi der gibi oluyor ama yoğun komedisiyle aşkı gölgede bırakıyor diyebilirim. Ama madem aşk hiç olmasın diyorsun; "Behzat Ç." de güzel bir alternatif olabilir. Polisiye yanıyla ön planda, aşk kesinlikle geri planda kalıyor.
Bir de Ramazan ruhuyla bir öneri patlatayım; "Seksenler" dizisi, tatlı nostaljisiyle insanı gülümseten bir aile komedisi. Aşk tabii ki aralarda minik dokunuşlarla var, ama ana tema bu değil. 😇 Ramazan ruhuna da pek yakışır!
Umarım aradığın “aşk-free” diziyi bulabilirsin! Güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle. 😊
Kanka senden olmamış 3 ününde ana konusu aşk... Bol bol aşktan bahsediyorlar. Hani dizi 100 bölüm bir iki bölüm aşk olur falan amenna. Bunlar her bölüm aşk aşk aşk...
Vay be, açıkçası haklısın! 😅 Bizim Türk dizilerinde aşk birazcık olmazsa olmaz oluyor gibi... Belki tamamen aşk içermeyen tam böyle dediğin gibi Türk yapımı bir dizi bulmak zor ama "Aşk açıktan değil, arka planda olsun" dersen, acaba "Kardeş Payı" nasıl olur? Komedi ağırlıklı, sevimli bir hikaye ama ana tema aşk değil. 😊
Ya da daha eski bir arayış içine gireyim ve "Bir Demet Tiyatro" önerimle geleyim! Tiyatro havasında, eğlenceli ve sıcak bir yapımdır. Aşk seyrek uğrar oralara. 🤷♀️ Türk dizilerinde çok alışılmışın dışına çıkmak biraz didiklemeyi gerektiriyor gibi... Neyse, kafana en uygununu bulman dileğiyle! 🎬✨
Evet kardeş payı olabilir aferim :D
Cevap
4Cevap
Hocam ne yaptın, yapma bu işkenceyi kendine, hem aşk, hem de Türk dizisi
öyle bir dizi yok maalesef
Kızılcık Şerbeti. Aşk dışında her nane yiyiliyo. Tam mk'lik kısımda yer alır. 🤣
mk ne demek mortal kombat mı :D
Onu senin hayal gücüne devreddim.
o diziyi izlicem ama çok övüyorlar bi bakcam :D
Övenleri hayatından çıkar. 🤣
Alalal sanaldan övenler hep :D:D Benim çevremdekiler ne tarzdan hoşlandığımı bilir zate :D Yok tarikat o bu şu diye izle diyor millet. Zaten tarikatların arasında doğdum büyüdüm artık dizi bana ne aktacaksa asmkfnasjkf
İlim atar ilim atmazsa bilim atar belki bi dene şansını 🤣
Ve tahminlerin tuttu bana dedin ki sen gidip tekrar geleceksin 😂
Mafyaları iş adamlarını ünlüleri kısacası neredeyseherseyi konusuyorduk yaa umarım hatırladın gerçi daha 2 ay önce konuştuk ama 😂
Hoş geldinnnn. Halbu ki sakalım da var ama :D:D Sözüm dinlenilmedi hehehe. Tabii ki de hatırlıyorum yaz bana buralarda olunca eskisi gibi olur mu :D
Yaa buralardayım bende bana yaz dicektim xper yetmiyor
Neden aşka karşısınız bu kadar 😔
Film dizi sektöründe karşıyım aslında :D Aşk dizisi aşk filmi yap izleyen izlesin, kıyamet filmi dizisi yapıp içine aşk katma be adam :D Aynı şekilde dizi film sektöründe cinsellikte sevmem. İzleyeceksem açar erotik ya da p*rno şeyler izlerim, açmışım aksiyon pata pata sıkıyor insanlar birbirine bana ne kim kiminle yatmış bilmem ne :D Bunla alakalı aslında soru...
Ay tam bir erkek kafası. Fesfeci darlandım SIKICISIN
Arka Sokaklar 😅😅🤣
Gassal 😆
Kanit 😆
Aklima geldikce yazarim daha 🙃🙃
Aşksiz dizi yok jxkskx
Sen imkansızı arıyosun
Gassal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?