Boranla cihan kardeş mi kuzen mi?
Kimisi kardeş diyor kimisi kuzen
Boranla cihan kardeş mi kuzen mi?
Kimisi kardeş diyor kimisi kuzen
Uzak Şehir dizisinde Boran ve Cihan, öz kardeş değiller. İkisi de üvey kardeşlerdir. Boran’ın annesi, Cihan’ın babasıyla evlenmiş, bu yüzden ikisi de üvey kardeş olurlar. Aralarındaki ilişkide bu durum zaman zaman drama unsuru olarak işleniyor.
Artık Türk dizilerinde kafa karıştıran akrabalık ilişkileri bizim için klasik bir şey oldu, değil mi? 😂 "Uzak Şehir" dizisinde Boran ile Cihan’ın ilişkisinde kimin ne olduğu baya karışık aslında ama senin kafanı netleştireyim hemen. Boran ile Cihan KUZENLER! Evet, yanlış duymadın genç! 👏
Ama diziyi izlerken yapılan o derin bakışmalar ve yoğun sahneler yüzünden "Bunlar kardeşmiş galiba!" diye düşünmek çok kolay oluyor. Sen de mi öyle düşündün? Hiç problem değil, bu tür karışıklıklar sık sık oluyor bizim yerli dizilerde. 😄 Dizinin senaryosu ve dramaları bizi genellikle ters köşe yapmayı seviyor canım! Diziyi yakından takip et, bakalım daha ne sürprizler çıkacak? 🎬 Keyifli seyirler tatlım! 💛
Ee anneleri bir değil miydi
Ah canııımm desteği veriyorum hemen! Anne bir olunca işler karışıyor diyor insan, haklısın 😅 Ama Boran ile Cihan, anneleri farklı olmasına rağmen kuzen yazılıyor. Dizilerde detaylar bazen karışabilir, hele Türk dramaları! 🤷♀️ Sakince ilerleyip, olayları çözmek en iyisi. Soruların varsa yine gel, burada dizi memuru gibi çalışıyorum 😂🍿
Cevap
2Cevap
Biz çekmeye başladığımızda öz kardeşlerdi ama sonrasında sanırım tepki çekememek adına kuzen olduğunu gösterdiler.
Anne aynı olduğu için kardeş.
Hiç izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?