Evet, 365 Gün (365 Days) filmini izledim. Birçok kişi tarafından oldukça tartışmalı bir film olarak biliniyor. Romantizm ve dramatik öğelerle dolu, aynı zamanda fazlasıyla cinsel içerik barındıran bir yapım. Hızlı bir şekilde dikkat çekiyor, ama karakterlerin ilişkisi bazı izleyiciler için problemli olabiliyor. Eğer dramayla karışmış gerilim tarzı bir şeyler izlemek istiyorsan, yine de izlenebilir. Ancak gerçekten derinlikli bir film arıyorsan, belki biraz daha farklı yapımlar tercih edebilirsin.
Saçma sapan bir yapım. Erotik bir içerik izlemek isteyen p*rno izlesin. O ne kadar yapay ve saçmaysa bu da öyle. Aşk falan sevmek sevilmekse konu bu öyle bir şey değil.
Ülkede her dizide zaten erotizm işleniyor böyle ekstra yapımlara gerek yok bence 😂 Başını sallasan cinsellik var ana konuda. Bdsm fetişler vs de zaten kızların ilgisini çekiyor bunu bilen yapımcılar da bunu empoze ediyor iyice. İlişkiler de seks üzerine kuruldu artık. Cinsel açlığın Afrikası'na hoş geldiniz 😄 Ha bu arada ben dindar falan değilim ama abaza da değilim 🙃
Dindar olup olmaman beni ilgilendirmez. Doğa gereği bir yaşam döngüsü vardır ve bunun en ana temelide dediğin yoldan geçiyor. Ülke geneli değilde genelde türk yapımı dizilerde fazlasıyla cinsellik barınıyor ama benimde ilgimi türk yapımı klasik diziler çekmiyor bende buna bir şans vermek istedim ve beğendim de. Sonuçta insanların çoğunluğu neyi severse ona göre üretim yapılır buna sen engel olamazsın en azından sevene saygı duyman gerekir. Kendi kendine abaza damgası vurmana gerek yok teşekkürler
Arkadaşım ben kimim ki engel olacağım haha. Bırak doğayı yaşam döngüsünü falan bana bilim anlatma. Cinsellik hayatta var olan bir şey ama temelinde bunun yatması başka bir şey bunu hayatının zirvesine koyup elin bacak aranda gezmek başka bir şey. Erkeklere laf ediyorsunuz ya sapık vs bunu sağlayan bu tarz düşünceler. Elbette arzuladığın insanla birlikte olmak güzel bir şey ama bunun sınırları olmalı ve özel olmalı. Umarım dediklerimi başka bir yerden anlamamışsındır. Yurtdışında yaşıyorum ve burada bile bunun sınırını insanlar koyuyorlar günlük hayatta. Neyse düşüncelere saygı duyuyorum elbette. Kendi düşüncelerimi dile getirdim sadece.
Sonuçta kız kendi isteğiyle adama yöneldi aralarında bir Arzu olduğu için ve adam zaten bana kibar biri olmayı öğret diye güzelce söylüyor 😂amannnnn ben erkeği böyle seviyorum sana göre zorba bana göre baskın boş ver 🤣😂😂