Hayatımı film yapıcam 21 yaşında bir kadın 14 yaşında bir çocuk oyuncu birde 24 yaşında bir kişiye ihtiyacımız var?

Ben hayatımı film yapmaya karar verdim eğer oyuncularda bir sıkıntı çıkmazsa izlerken çok keyif alacağınız bir o kadarda üzüleceğiniz film seyredeceksiniz izlenmesi için elimden geleni yapmaya hazırım en iyi oyunculara ihtiyacımız var filmin konusu: ailesinden şiddet gören 14 yaşında bir kızın hikayesi bu evden kaçıyor kimlik kontrolünde bir uzmanla tanışıyor sonra sözlüsü şehit oluyor sözlüsü şehit olunca canına kıyıyor fakat ölmüyor bu uzmanı rüyasında görüyor sürekli bu kızla bu uzman ikiz alev uzman evli kızda sözlü ama birkaç sene sonra bu kız bu uzmanı her yerde aramaya başlıyor ama ne yaparsa yapsın ulaşamıyor son çareyi onu bulmak için savcılığa başvurmakta buluyor ifadesindeyse ona t*cavüz ettiğini belirtiyor savcılığa başvurmadan öncede askeriyeyi arıyor birine ulaşıyor sahıs resmini atıyor kiza ama kiz onu taniyamiyor sahis kizin kim oldugunu biliyor ama soylemiyor kizda kim oldugunu bilmiyor. Bunlar arkadas olmaya basliyor hatta sahis cikma teklifi ediyor fakat kiz kabul etmiyor bir hafta sonra kiz kimligini karakolda unuttugunu fark ediyor karakolu arayınca komiserle kız tartışıyor kizda yine evden kacmaya karar veriyor sahisin kim oldugunu bilmediği icin onun yanina gitmeye karar veriyor ben yanina gelmek istiyorum diyor sahis bisey soylemiyor bunun yanina gitmek icin bilet aliyor sonra oturuyor dusunuyor bu sahisin aradigi kisinin oldugunu ogreniyor basliyor sovmeye sahisin kimligi ifsa olunca bunlarin iliskisi baslamadan bitiyor sonra ertesi gun savciliga gidiyor avukatida yok baro vermis bir avukat ama avukat durusma olmadigi icin gelmiyor kiz savciyla gorusuyor yalan soyledigini onu bulmak icin boyle bir sikayette bulundugunu beyan ediyor savci adliyeden kovuyor karakolda kadin komiserle tartisiyor sehir disina gitmeye karar veriyor simdilik bu kadar spoiler vermek istemiyorum filmin ismini "ığdırlı" olarak dusunuyoruz bu film tutar mı sizce?
Hayatımı film yapıcam 21 yaşında bir kadın 14 yaşında bir çocuk oyuncu birde 24 yaşında bir kişiye ihtiyacımız var?