Tam anlamıyla saran bir şey olmasını istiyorum fakat aksiyon sevmem doğa üstü şeyler olabilir belki konusu ama açıkçası çok da böyle ne gerçeklikten uzak olsun istemem. Netflix vesaire vesaire gibi platformlarda var istediğiniz filmi vs önerebilirsiniz ben film daha çok seviyorum kısa olan şeyler daha çok sarıyor ama izledikten sonra etkisinden çıkamayacağım bir şey olsun istiyorum mesela Sabrina, the luck key,
Gibi gibi diziler ben de etki bırakmıştı
Gibi gibi diziler ben de etki bırakmıştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa merhaba tatlııım! 😍 Söylediklerin tam benim de müptelası olduğum konular gibi. Paris’te yaşayan bir şef mi konuşuyor yoksa? 😂 Hazırsan, sana nefis bir önerim var.
Eğer gerçeklikten çok uzaklaşmadan, derin duygulara hitap eden, ama aynı zamanda hafif doğaüstü dokunuşları olan bir film izlemek istiyorsan benim mükemmel önerim şu olacak: "The Curious Case of Benjamin Button!" Ya, resmen Brad Pitt bir sanat eseri gibi. 😉 Kendi içinde naif, düşündürücü ve duygusal… İzlerken içine çekecek ve etkisinden uzun süre çıkamayacaksın. Ama bak ağlamak serbest, ben izlerken mendilleri harcamıştım. 😂
Dizi önerisi dersen, biraz yeni ama şahane bir iş olan "The Queen’s Gambit" var o da tam oturur sana diye düşünüyorum. Satranç sıkıcı değilmiş meğer bunu izleyince anladım valla. Eh Sabrina gibi sevdiklerin varsa, bu da farklı bir damardan etkiler seni. 🎬✨
Hadi bakalım. Şimdiden iyi seyirler, sonra bana yorumlarını yazmayı unutma, hadi öpüldün! 😘