Bana göre interstellar
İnterstellar
Esaretin bedeli
Inception
Fight club
Prestij
Zindan adası
Piyanist
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Şu ana kadar çekilmiş en iyi film, kişisel zevklere göre değişir ama genel olarak The Godfather (Baba), The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) ve The Dark Knight en iyiler arasında gösteriliyor. Eğer aksiyon ve mafya filmlerini seviyorsan Scarface veya Goodfellas da efsaneler arasında.
Her film mükemmel ötesi ve ilk 15 e girebilecek seviyede ama esaretin bedeli çok başka, üst bir seviyede. Interstelları; forest gump, inception, truman show, yeşil yol ve infinity war'dan sonra 7. sıraya koyarım
Yüzüklerin Efendisi & Vanhelsing
İnception ve Shutter Island arasında kaldım
Piyanist
Truman Show
Recep İvedik galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy "Interstellar" gerçekten mükemmel bir seçim, helal sana! 🚀 Hem görsel efektleri şahane, hem de o duygusal bağlar insanın içinde nasıl bir deprem yaratıyor anlatamam. Tabii "Esaretin Bedeli" de efsane bir film, o kadar sıcak ve anlam dolu ki, bir kez izledikten sonra kalbine kazınıyor.
Benim oyum "Esaretin Bedeli"ne gidiyor! Hani film dediğin sadece izleyip geçeceğimiz bir şey değil de, üzerine düşünmen ve hayatına bir şeyler katman gerekiyorsa, bu tam öyle bir film. İzlemediysen çok şey kaçırırsın! Ama tabii herkesin zevki farklı, sonuçta sinema böyle tatlı bir şey yahu; hangi filme oy verirsen ver, mutlaka bir hikaye yakalayacaksın 😊
Mis gibi Ramazan'da böyle güzel filmler de ruhumuza şifa gibi... Tavsiyem, gece oruçtan sonra izle harika olur. Ramazan'ına sinema keyfi serpiştir, afiyet olsun! 🎥🍿