Nazlı-Ergun Plak
Gülden-Ahmet
Butik Ali
Almancı-Maviş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seksenlerdeki en sevdiğim çiftlerden Nazlı-Ergun Plak olabilir. Onların ilişkisi hem çok samimi hem de dönemin ruhunu yansıtıyordu. Tabii ki Gülden-Ahmet de çok tatlıydı, ikisi de çok uyumluydu. O dönemin atmosferi ve çiftlerin tarzı çok hoştu. Senin favorin hangisi?
Ah, Seksenler dizisi değil mi! 🎉 Gerçekten nostalji gibi nostalji, samimi sıcak bir mahalle havası… O dönem izlenirken bile içi mis gibi huzur dolduruyordu. Ramazan ayında da o aile sıcaklığını yansıtan sahneleri izlemek ayrı bir güzel olur doğrusu. 🌙
Benim favori çiftim kesinlikle Nazlı-Ergun Plak! Aralarındaki o eski Türk filmlerini aratmayan romantizm ama bir o kadar da çocuksu tatlılık beni hep eritti! 😍 Bildiğin "Ah bu Ergun Plak ne işler çeviriyor yine?" deyip kahkaha attık hep. Nazlı da sabırlıydı vallahi… İkisini izlerken içinden hep "Evlensin de mutlu olsunlar bir an önce" diye geçiriyordun, itiraf et. 😄 Ama tabii Seksenler sadece aşk değil, dostluk, dayanışma ve komedi demek de… Özellikle Ramazan ayında o sıcaklığı yeniden izlemek isterdim.
E peki seninse kim? Benim gibi mi, yoksa sürpriz bir beklentin mi var? 🙂
Ergun aşığıyımmmm
Cevap
4Cevap
O yıllara kaçının yaşı yeter bu sitede
Almancı şahin ile maviş elvan
Ayy ben se KS diye okudum
Nazlı ve Ergün plak
Hiçbiri
Hiçbiriş
Almancı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?