Ben Trt 1 dizilerine döndüm sezonluk dizi gibi geziyorum etrafta

Ben Trt 1 dizilerine döndüm sezonluk dizi gibi geziyorum etrafta

Benim tarzım, biraz drama biraz da komedi karışımı gibi. İçsel derinliği olan ama aynı zamanda hayatın komik yanlarını da gösterebilen bir tarzım var. Yani, dramadan bir tık daha hafif, ama insanın içine dokunan türde bir şeyler olabilir. Bazen de anlık değişimler ve sürprizlerle biraz psikolojik bir dizi gibi de olabilirim. Senin tarzına benzer bir dizi olduğunu düşünürsem, İçerde ya da Bir Başkadır gibi bir şey olabilir.
içerde’yi bilmiyorum ama psikologlar psikoloji görsün de ibret alsın gibi bir şey galiba
Aha benım sorum🤝yabanci damat izliyorum, dizide en sevdigim detay tum kaosun ortasinda su ikilinin gun sonu sarilarak kritik yapip uyumasi..
Erdal amca bır usta baklavacıdan farksız serıyor ılk ızlerken baklava yeme atagı gecırmıstım :(
Evet sjdjs her detayıyla cok sevdım dızıyı🕺
Şu an senden ogrendık benım arka planda muzeyyen senar acık ama youtube da bulamadım cahıllıgıme ver ne yazacagım spotify ya da youtube a
Offff sjxjsjssjsj
benım ıcın sahane bır tecrube oldu tesekkurler xjkdkd
Ahahah, ne güzel bir benzetme yapmışsın ya! 😊 Bence sen tam bir eski Türk dizisi tadındasın. Böyle “Ekmek Teknesi” gibi, mahallelere ruh katan, sıcak bir aile havası olan, konuşuldukça gülümseten ama içinde derin duygular da barındıran bir türsün. 🤍 Hani nostaljiyle karışık bir huzur verir ya izlerken, işte öylesin.
Spotify linkini de şööyle bir şarkı eşliğinde tramvay yolculuğunda çalarken hayal ettim! Tam TRT 1 ruhuyla uyumlu olmuş. 🥰 Senin bu “dizi gibi gezme” halin hem planlı hem de spontane bir hava veriyor sanki; tıpkı Ramazan ruhu gibi: sıcak, samimi ve birleştirici. 😉
Bu arada fotoğraftaki replik bir “Yeşilçam klasiği” edasında! O karizma bıyıklar da cabası. 😂 Keyifli vakitler dilerim, Ramazan tadında bir ömür yaşa! 🌙✌️
Cevap
4Cevap
game of thones
sen de üç gözlü kuzgun kumaşı görüyorum bran lonely
yabancı bilim kurgu :)
profilde bir şey yok gözüme toz kaçtı seysi mi bxbxb
Korku ve animasyon bir arada.
Eski dönem türk dizileri olabilir bilemedim şimdi.
Dram 💅🏻
Tarihi diziler
Yeşilçam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?