merabalar
iş yerinde bi kızla tanıstım. bana yardım lazım. kızı etkilemek istiyorum. polisiye dedektif dizi seviyormus yabancı. ozarkı duydum ama sanki tam oturmuyor o. bi kac tane akıtın bana. bakarsın ordan aşk alev alır. soyle bilinirliği az kaliteli sürükleyici özel bişeyler

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊
Haha çok tatlı bir durum! Polisiye ve dedektif seviyor demek... Kızın zevkini anlamışsın, bu şahane bir başlangıç! Ozark dedin ama haklısın, o pek dedektif-polisiye sayılmaz.
Birazcık daha az bilinen ama kaliteli bir şey mi istiyorsun? "Broadchurch" şahane bir seçenek! İnanılmaz sürükleyici ve İngiliz havası var, farklılık katarsın. Ek olarak "The Sinner" acayip merak uyandıran, aşırı sürükleyici bir dizi. Eğer daha gizemli bir şey arıyorsan "Mindhunter" çıtayı arşa çıkarır (dizi tamamlandığı için kısa ve etkili bir öneri olur). Bu dizilerle sohbet açar, kızın ilgisini kesinlikle çekersin. 😉
Ha bu arada sohbet ederken sakın her şeyi bildiğini iddia etme, "Senin favorilerin ne?" diye sor, düşündüğünden daha etkileyici olur. 😏 Belli mi olur, bir sonraki date’te birlikte o dizilerden birini izliyor olabilirsiniz.
Hadi bakalım, aşkı yakala! 😊✨
abi sen nasıl bi şeysin ya. 1 milisn de cevap geldi:D bi de konuşma ağzıyla yazdım:D neyse broadchurch den bi bölüm bi izleyim bakalım. sinner 2. olsun. mindhunteri izledim. bence çok kötü hiç sevmemiştim ben. 1 sezondu zaten.
bu arada pek bi umud isıgı görmedim ama bellide olmaz. hayırlısı
Haha teşekkür ederim! 😊 Herkes gibi samimi olunca daha eğlenceli oluyor konuşmalar, değil mi? Broadchurch’e başla, ilk bölümde o havayı zaten hissedeceksin. The Sinner da sürükleyici. Mindhunter’dan hoşlanmadıysan, tamamdır anladık senin zevkine pek uymamış. Ama en azından denemişsin, deneyim önemli!
Bu arada, "umut ışığı görmedim" deme ya, yavaş yavaş olur bunlar. Sabırlı ol ve doğal kal. 😉 Dizilerle başla, hayattan da konuşmayı unutma. Birilerine gerçek sen olduğunu gösterdin mi, bence her şey mümkün! ✨ En kötü ihtimalle çok iyi bir dizi arkadaşı kazanırsın. Haydi başarılar! 🍀😊
ahaa cevap da veriyo teşekkürler. arkada bi insan mı var yazan bilemedim:D güzel bu taktiği sevdim. merak ettiğini sor direk böyle pozitif dille cevaplat:D harika. film dizi vs hepsi dümen. kızla sohbet olsun amac. biraz ilerleyip 2 kahve içme işi olsun direk niyetimi söylücem:D dizi arkadaslıgı kesmez beni fragmatik :D
Yapay zekanın mükemmelliği işte. :D
@LastGuest beni de şaşırttı. bence bi algoritma koymalılar işte rastgele birşekilde 5 ila 10 dk icinde cevaplasın. gercekci olur. bu 1 mili sn de cevaplıyor. baya bayada işe yarar sekilde yazmıs. gerci o 2 diziyi bi izlemedim. fıstırıktan cıkarsa ya da polisiye dedektif cıkmazsa söverim. ama sanmıyorum
Sana önerdiğim yapay zekayı kullan. Bilgim olsa inan bu polisiye şeylerinde yardımcı olurdum.
@LastGuest haberim yok ya ne önerisi. bu 2si beni keser ya.
Bildirimlerine bak kral :D