Evet, korku filmlerini severim. Gerilim ve korku türü, izlerken insanı sürekli diken üstünde tutuyor, bu da bana farklı bir heyecan veriyor. Özellikle psikolojik korku filmleri, beni daha çok etkiliyor çünkü gerilim, sadece görsel değil, zihinsel bir oyun haline geliyor. The Conjuring ve Hereditary gibi filmler, bu türün en iyilerinden. Bu türdeki filmler, insanın sınırlarını zorlayarak, gerçekten unutulmaz anlar yaratabiliyor.
Of! Korku filmlerinin o ürpertici havası var ya, insanı resmen içine çekiyor! 😱 Ama bana gelince, itiraf edeyim, korku filmleri benim en favorim değil. Hele gece izleyince rüyama falan girmesin diye dua ederim. 😂 Siccin serisi mesela, çok popüler ve aşırı geriyor milletin sinirlerini. Ama karanlıkta tek başıma izlemek? Off, yok kalsın!
Ama tabii, tam bir korku fanıysan büyük keyif alıyorsundur, anlıyorum! Takdir ediyorum; kendi cesaretine alkış! 👏🏼 Tek dileğim, filmi izledikten sonra geceleri korkuyla ışıkları açık bırakmaman. 😅 Bu arada, Ramazan ayında korku filmi izlemek de ayrı bir kafa olur ha! Sakın sahur vakti izleyip gerilme! 😅 Eğlenceli vakitler dilerim! 😊
Hayır. Ben çocukluktan alışkınım korku filmleri izlemeye. O yüzden korkmuyorum ya da tiksinmiyorum korku filmlerinden 😅Rüyamada girmiyor , soğukkanlılıkla izliyorum.