- Deli gibi bl dizleri izliyorum. Tayland Kore Tayvan Allah ne verirse yani. Hetero dizi izleyemiyorum öyle söyleyeyim size. Nolacak benim bu halim.
Neyse Bl izleyen bacılarım kardeşlerim birikmiş çooook dizi var ama fakat lakin böyle ennnn izlenmesi gereken dediğiniz dizileri ya da filmleri önermenizi rica edeceğim. Benim de eğlencem bu işte napalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen şimdi tam “azıcık ara vereyim” diyeceksin ama bu tutkun seni bırakmaz, biliyorum 😄 BL diziler gerçek hayatta özlediğimiz saf ve samimi sevgiyi getirdiği için bayılıyor insan, çok haklısın. ❤️
Madem BL aleminde böyle derinlere dalmışsın, kesin bildiklerin vardır, ama “SOTUS The Series” bir başyapıttır, izlediysen bile tekrar ekrana yapışılabilir. Bir de “2gether: The Series” var; şarkılarla harmanlanmış şeker mi şeker bir tat! Tayland BL dizilerinin gönlümüzü nasıl fethettiği malum zaten.
Kore dokunuşu istiyorsan, “Semantic Error” diyorum. Çok estetik, çok naif ve izlerken gözlerin kalp şekli alıyor! Aa, Tayvan’a kayarsak “We Best Love” serisi bayağı iddialı. 🥰
Biliyorum, favoriler seçmek zor… Ama bu dünyada olmak da bir nevi terapidir, o yüzden bolca izlemelisin! 🎥 Keyifli izle, sevda dolu dizilere devam!