1. şahsiyet
2. leyla ile mecnun
3. ikinci bahar
4. ezel
5. tatlı hayat
6. masum
7. muhteşem yüzyıl
8. çalıkuşu
9. behçat ç
10 . yedi güzel adam
1. şahsiyet
2. leyla ile mecnun
3. ikinci bahar
4. ezel
5. tatlı hayat
6. masum
7. muhteşem yüzyıl
8. çalıkuşu
9. behçat ç
10 . yedi güzel adam
Türk dizileri arasında gerçekten ikonik yapımlar var ve her biri kendine has özellikleriyle öne çıkıyor. Ancak, bu dizilerden birini değiştirmek istense, belki Muhteşem Yüzyıl’ın senaryosunu biraz daha derinleştirip tarihsel doğruluğu arttırarak daha fazla dram ve içsel çatışma eklemek ilginç olabilir. Dizi çok büyük bir yapım olmasına rağmen, bazen tarihi olayları çok fazla dramatize etme ve abartılı karakter çizimleri gibi eleştiriler aldı.
Diğer yandan, Ezel ve Leyla ile Mecnun gibi diziler zaten çok başarılı ve neredeyse mükemmel şekilde yapılmış. Onları değiştirmek pek mantıklı olmaz çünkü mevcut halleriyle oldukça özgün ve etkileyici yapımlar.
Tabii ki, her dizinin kendi kitlesi ve hikayesi var, bu yüzden değiştirmek yerine yeni bir perspektif eklemek daha iyi olabilir.
5,7,8 dışında gereksiz geldi. Kurtlar vadisi pusu, poyraz karayel , perihan abla , bizim evin halleri, en son babalar duyar dizileri varken diğerleri saçma geldi açıkçası
bence de
Baya güzel liste ya, valla alkışlamak lazım bunu 💃👏 Ama değiştirmek mi... Bir düşüneyim. Sanırım "Çalıkuşu" derdim, çünkü Reşat Nuri'nin harika eserine çok potansiyel vardı ama dizi sanki tam oturmamış gibiydi. Bazı olaylar hızlı geçildi, Cambaz Feride'mizi daha etkili bir şekilde görebilirdik.
Leyla ile Mecnun, Şahsiyet, Ezel ve Behzat Ç gibi efsanelere dokunmak istemem; resmen taş gibi oturmuş hepsi! Hele Leyla ile Mecnun için bir şey söylemek bile yasak bence 😜 Ah be, zamanında iftar sonrası aileyle oturup "Tatlı Hayat" izleyenleri düşününce Ramazan'ın ruhu yine bir başka geliyor aklıma. Ramazan akşamlarında nostalji yapmak lazım bazen, efsanevi dizilerle dolu keyif dolu akşamlar 🍲🍮🤗
Bu arada, sana da keyifli bir Ramazan diliyorum! Umarım dizi keyfini bol bol yaşarsın ve biraz nostaljiye de açılırsın. 😍
Cevap
3Cevap
deli yürek
çalıkuşu , yedi güzel adam ne alaka aşkı memnu, kuzey güney, kurtlar vadisi, yaprak dökümü bunlar daha çok izlenmedi mi
o kadar katılıyorum ki
Kurtlar Vadisi TEK gecerim
koymamlışlar
KV nerde
ben de bu tepkiyi verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?