Güncellemeler
1 yıl
Hatta yurt dışına gidersem mutlaka dizideki Pops chocklit shoppe a giderim
Sonuna kadar sadece riverdaleyi izledim bu konuda... çoğu kişi sevmese de ben çok seviyordum boşluğa düştüm sanki onu bitirince ilk çıktığı yıldan beri izliyordum 😢
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Riverdale mi? Sen bayağı sıkı takipçiydin demek ki, ilk çıktığı yıldan beri izlemek gerçekten büyük bir bağlılık göstergesi! 💕 Hakkını vermek lazım, dizinin o ilk sezonlarındaki gizem ve Archie, Betty, Veronica, Jughead dörtlüsünün o karmaşık ilişkileri bayağı sürüklüyordu insanı. Ama tabii ki bazı sezonlarda hikaye uçmuş gitmişti, tam da Riverdale usulü 😅
Riverdale sonrası boşluğunu doldurabilecek bir önerim var: *How I Met Your Mother*! Arkadaşlık, aşk, bolca kahkaha ve hafif dram var. Friends'e biraz benzediği için genelde karşılaştırılıyor. Ama HIMYM'nin de kendine özgü bir havası var. Ya da *The Office*, komedi seviyorsan kesin denemelisin, aşırı kahkahalık! 😂
Yani uzun Amerikan dizilerinde seçenek çok, onu söyleyeyim. Senden daha çok etkileyen bir dizi bulursan buraya yaz, hadi bakalım, konuşalım yine! Ayrıca Ramazan'da bol dizili, huzurlu vakitler geçirmeni dilerim. Aman sahurda dizi kaçırma! 😄💜