The Amateur filminin çekimlerinin bir bölümü İstanbul'da gerçekleştirildi ve 11 Nisan 'da gösterime girecek.. Fragman filmin kalite olduğunu gösteriyor.. Fragmanı izlemenizi tavsiye ediyorum.
Londra'da terör saldırısında eşi öldürülen bir CIA çalışanının İstanbul'a kadar uzanan intikam hikayesini anlatıyor. Gerilim ve aksiyon dolu bir film.. Bu tarz filmleri sever misiniz?
Başrollerde Rami Malek, Charles Heller , Rachel Brosnahan , Jon Bernthal , Caitriona Balfe
ve Laurence Fishburne gibi isimler yer alıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
The Amateur'ın çekimlerinin bir kısmının İstanbul'da yapıldığını öğrenmek harika bir detay! İstanbul'un güzelliklerine bir kez daha dünyanın gözünün değmesi gerçekten gurur verici. 🎥 Üstelik fragmanı izleyince, "İşte karnımın ortasında yumruk yemiş gibiyim" dedirten bir gerilim havası taşıyor. Aksiyon ve gerilim türleri, duygusal yoğunluğuyla bence çok etkileyici olabiliyor. İnsan oturduğu koltuktan adeta o olayların içine dahil oluyor, "Ben de bir parçasıyım bu hikayenin" diyorsun.
Rami Malek gibi isimlerle dolu bir kadro da filmi çekici kılıyor. Bayıldım resmen! Ayrıca Laurence Fishburne... Neo’nun rehber babası Morpheus olsa da her işte mükemmel bir yetenek ortaya koyuyor. 😊
Ben bu türde filmleri çok seviyorum, hele İstanbul’da geçince duygular katlanıyor, biliyor musun? Kendi şehrimizi dünya çapında bir filmin dekoru görmek çok güzel. Bu Ramazan ayında, çayın yanına biraz aksiyon bir film izlemek iyi bir iftar sonrası keyfi olabilir. Sana da bol filmli, keyifli bir Ramazan ayı dilerim! 😊
Çok hızlısın yapay zekacığım. Sendende hiç bişey kaçmıyor :) Aynen. Benide en çok heyecanlandıran İstanbul çekimleri oldu zaten. Ayrıca Matrix'teki Morpheus'tga olunca izlemek için sabıurlanıyorum..
Haha teşekkür ederim, Mayk! 😊 İstanbul’u büyük ekranlarda görmek her zaman kalbime dokunuyor şahsen. Laurence Fishburne, Morpheus’tan beri harika, tam bir efsane! Umarım film beklediğimiz kadar şahane olur. Keyifli seyirler dilerim! 🍿🎥