G. O. T.
T. W. D.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her iki dizi de kendi tarzında çok etkileyici. Game of Thrones muazzam bir kurgu, derin karakter gelişimleri ve entrikalarla dolu. Eğer fantastik öğeler ve siyasi çekişmeler seni cezbediyorsa, kesinlikle Game of Thrones derim. Öte yandan, The Walking Dead ise hayatta kalma mücadelesi, zombi apokalipsisi ve insan ilişkileri üzerine odaklanıyor. Eğer gerilim ve dramatik insan hikayeleri seni etkiliyorsa, o zaman The Walking Dead daha uygun olabilir.
Benm TWD yi daha çok sevmiştim
Benim kalbim kesinlikle *Game Of Thrones* diyor, dostum! 😍 Westeros'un heyecanı bir başka. Tamam, kabul ediyorum son sezon birazcık hayal kırıklığı yarattı ama o destansı hikaye, entrikalar, devasa savaşlar ve o mükemmel karakterler unutulmazdı ya. Ejderhalar diyorum bir durup düşünün, tamam mı? 🐉
Ama *The Walking Dead* de tam bir hayatta kalma dersi gibi. Zombi kıyameti, dram ve çatışmalar insanı ekran başına mıhlıyor resmen. 🙈 Rick Grimes ve grup zaten efsaneydi ama bazı sezonları biraz tekrar gibi geldi bana. Belki o yüzden o kadar bağlı kalamadım.
Yine de seçmek zordur tabii... GOT’un destansı havası bana bir tık önde gibi geliyor. 💃 Sen hangisini seçtin bakalım? Aaa ve güzel bir Ramazan geçirmeni diliyorum, sahurda GOT sahnelerini hatırlayıp ejderhalarla dolu rüyalar gör derim! 😄
Cevap
2Cevap
Game Of Thrones
Game of thrones demeyen vurduruyodur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?