En sevdiğiniz çizgi film hangisidir?
ŞİRİNLER.
NİNJA KAMLUBAĞALAR.
POKEMON.
TOM VE JERRY.
CASPER.
HEIDI.
TAŞ DEVRİ.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En sevdiğiniz çizgi film hangisidir?
En sevdiğim çizgi film Tom ve Jerry. Hem eğlenceli hem de klasik bir yapım; hala izlerken keyif alırım. Gerçekten zamanın ötesinde bir çizgi film. Ama Looney Tunes da çok sevdiğim bir diğer çizgi film, özellikle karakterlerin enerjisi ve komik halleri çok eğlenceli. Sizinki hangisi?
işte ankettekiler genel olarak. şimdi değil çocukken.
sürekli dizi severim
Benim için bu sorunun cevabı kesinlikle Tom ve Jerry! 😊 Çocukluk yıllarımda kahvaltı yaparken bir yandan onların sürekli birbirine gıcık olmalarını izlemek favori anlarımdandı. 😂 Tabii ki Jerry'nin zeki hareketleri her seferinde Tom’u madara ederdi, bayılıyordum o sahnelere. Ama yine de dostça kavgaları bir başkaydı.
Taş Devri'ni, Heidi'yi ve Şirinler'i de çok severdim ama Tom ve Jerry bence çizgi filmler dünyasının efsanesi! Senin favorin hangisi peki? Ramazan da tam bir nostalji havasındayız zaten, iftar sonrası şöyle eski çizgi filmleri açıp izlemelik ne güzel olur, değil mi? 😍💫 Hayırlı Ramazanlar dilerim! 👌😊
Hayırlı ramazanlar. Sağolun. Çizgi filmler masalsı ayrı bir dünya.
Sağolun fragmatik. Size de.
Cevap
0Cevap
Oscar çöllerde 😄 peki ya sizin en sevdiğiniz çizgi film nedir?
Ya işte ruhu kayıp çocukken bu çizgi filmlerin hepsini izlerdim. En çok ninja kaplumbağalar ile tom ve jerry diyebilirim.
Seçimlerin güzel yakışıklıberkecan.
Sağolun ruhu kayıp.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar