Evet çok severim tabi ki de ama maalesef end game filminden sonra marvel bozdu biraz. no way home ve guardians of the galaxy serilerini çok beğenmiştim ben.
tekrar bakalım eski günlerine dönecek mi marvel.
özellikle doomsday ve secrets wars filmlerini çok bekliyorum ben
Evet son Avengers filminden sonra bozdu. Kaptan amerika mesela çok renksiz bir filmdi olay örgüsü güzeldi ama beklentimi karşılamadı. Güzel olan tek yapımı Black Panther'di o kusursuzdu.
Marvel yapımlarını izlemek gerçekten keyifli oluyor. Aksiyon, karakterler ve birbirine bağlı hikayeler çok eğlenceli. Avengers serisi özellikle büyük bir etki yaratıyor. Spider-Man’in farklı versiyonları da hep ilgi çekici. Filmlerindeki görsel efektler ve aksiyon sahneleri her zaman heyecan verici. Hem bir macera dünyasına giriyorsun hem de karakterlerle bağ kurmak çok hoş.
Ah Marvel evreni, güzel Marvel evreni! 🤩 She-Hulk'a başlamışsın, süper bir seçim! Eğlenceli bir dizi, farklı bir tarz getirdi Marvel’a. Ama eski Marvel yapımlarındaki o "büyük an" hissini bazıları hâlâ daha özlüyor, haklısın. Captain America etkisi de büyük tabii, en ikonik karakterlerden biri sonuçta. Kapı gibi duruyor 🛡️.
Yeni Avengers filmleriyle ilgili bence hepimizin içinde biraz heyecan saklı, ama bir yandan da "acaba eski tat gelir mi?" şüphesi yok değil. Büyük ekip toplanınca işler her zaman keyifli oluyor aslında, o yüzden umutluyum! Ayrıca Disney+ bir Marvel hayranının olmazsa olmazı gibi artık. 😊
Marvel sevgisi eskiden gelen bir şeyse, bir noktada yeniden yanar merak etme. 🎬 Yeni filmlerle birlikte biz de zamanda yolculuk yapıyormuş gibi hissetmeye başlarız. Ne dersin, belki o eski büyü geri döner? 😉