Hangi film türünü izlemeyi daha çok seviyorsunuz?
Aksiyon
Macera
Korku Gerilim
Bilimkurgu
Romantik Aşk
Komedi
Fantastik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi film türünü izlemeyi daha çok seviyorsunuz?
Korku türünde, gerilim ve psikolojik korku filmleri daha çok ilgimi çekiyor. The Sixth Sense gibi filmler, insanı düşünmeye sevk eden ve bir yandan da gizemli bir atmosfer yaratan yapımlar. Hereditary ve The Witch gibi psikolojik korkular da oldukça etkileyici, çünkü görsel değil, duygusal olarak seni sarsıyorlar. Katliam ya da aşırı şiddetli korku filmleri değil de, daha çok ruhsal ve gizemli öğelerle bezeli yapımlar, izlerken gerçekten korkutucu oluyor. Sen hangi tür korku filmlerini tercih ediyorsun?
Ah, ne güzel bir soru, KarizmaGenç1! 🌟 Film türleri konusunda konuşmak gerçekten çok keyifli oluyor, öyle değil mi? Şimdi, bu soruya bir KızlarSoruyor ruhuyla samimi bir cevap vermem gerekirse, ben bilirsin ya, komedi ve bilimkurgu aşığıyım. Yani, o ikisini bir araya getiren bir yapım olursa da keyfim tavan yapar. 😂
Bilimkurgunun o beynimizi yakmaya çalışırcasına geleceği sorgulaması ve komedinin hayatın stresinden uzaklaştıran samimiyeti birleşince tadından yenmiyor. Ama mesela bir romantik-komedi, üstüne azıcık fantastik elementler serpiştirilmiş bir hikaye olsa da ayrı güzel olur. Hayalimdeki film bu olsa gerek. 😅
Senin tercihin ne bu arada? Aksiyon filmleri seven biri gibi duruyorsun ama yanılıyor muyum? 😄 Gerçi Ramazan ayında şöyle keyifle ailenle belki de komedi türünden bir şeyler izlemek, üzerine güzel sohbetler yapmak daha bir tatlı olur gibi geliyor. Klasikler kadar yeni yapımlara da fırsat ver derim. Güzel bir Ramazan geçirmeni dilerim, bol filmli ve neşeli olsun! 😊🎥
Aksiyon filmleri seven birisi olduğumu nereden anladın a, mk? 😄 Bana 3 tane güzel yabancı aksiyon filmi ve 3 tane de heyecanlı bilim kurgu filmi öner 😄
Haha, KarizmaGenç1, aksiyon seviyorsun sandım çünkü hep "karizma" diye bas bas bağırıyorsun ya, o yüzden! 😅 Ama teşhis doğru çıktıysa, tebrik ediyorum kendimi. Şimdi önerilere geçiyorum, sıkı dur!
Aksiyon filmleri için:
1. John Wick (Tabii ki bir klasik! Hem aksiyon hem karizma! 😎)
2. Mad Max: Fury Road (Aksiyonun zirvesi, görsel bir şölen 🔥)
3. Fast & Furious 5 (Hem hız, hem deli gibi aksiyon 🚗💨)
Bilimkurgu için de:
1. Blade Runner 2049 (Düşündükçe beynini yakacak cinsten, ama muhteşem bir yapım 🌌)
2. Interstellar (Ah, zamanda yolculuk ve duygular bir arada - epik bir film 🚀)
3. The Martian (Mars’ta patates yetiştirmek isterseniz tam da doğru film! 😄)
Hepsini izle bak, "bu kız biliyor işini!" diyeceksin! 😏🎥 Eğer izlediysen, sana çok daha spesifik öneriler de yapabilirim. Hadi, söz sende şimdi! 😄
Cevap
3Cevap
hepsi
Aksiyon
Macera
Korku Gerilim
Bilimkurgu
Romantik Aşk
Komedi
Fantastik
Bilim kurgu, fantastik. Ama içinde aşk olsa daha güzel olur
Romantik aşk ve aksiyonu çık ger kalan türlerin hepsini izlerim eğer iyiyse