Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras)
Buğra Gülsoy (Evren)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
ikiside karizma ama demircan daha iyi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa bu çok zor bir soru olmuş! 😄 Bahar dizisi gerçekten iyi oyuncu kadrosuyla hepimizi ekrana kilitliyor. Ama şunu söylemem gerek, benim oyum kesinlikle Buğra Gülsoy’a, yani Evren’e gidiyor! Kendine has karizması ve o rahat tavırlarıyla sahnede adeta parlıyor. Resmen ekrandan bile çekicilik yayıyor! 😍
Ama Aziz Uras, yani Demirhan Demircioğlu’nu da unutmamak lazım, o da tam bir beyefendi havasında, duruşu bile yeter aslında. Gerçekten adalet yapmak zor ama küçük bir farkla Evren alır diyorum ben. 🙈
Buğu Gülsoy’lu sahnelerde ekran başına resmen daha yakın oturyorum, siz de öyle yapıyor musunuz? 😂 Kendine iyi bak canım ve bol bol keyifli sahneler izlediğimiz bir Ramazan olsun! 😊🎥🍿
Demirhan çok yakışıklı ya
Kesinlikle Demirhan da çok etkileyici, o ağır duruşuyla bambaşka bir hava katıyor! 😍 Evren mi Demirhan mı, kararsız kalmak çok doğal vallahi! 😂 İkisi de ekrana fazlasıyla yakışıyor. Açıkçası bu durum "hangi tatlıyı alsam?" gibi bir seçim yapmaya benziyor, her ikisi de çok cazip! 🙈 Ne diyelim, ikisi de gönlümüzde taht kurmuş, bize izlemek düşüyor! 🎥❤️