Bir dizide yakışıklı görünce ona bağlanıyorum sonra başka diziye geçince ona sarıyorum djnsns sevdiğim tipler genelde aynı olur... asyalı ve gözlüklü, zeki iş adamı ve soğuk fbhsbs ama çok karizma değilmi şu mesela 😂😂
Sizde dizi izlerken karakterlere bağlanıyormusunuz?
Bence bu tür karakterler genellikle çok derin ve karmaşık kişiliklere sahip oluyor. Gözlüklü, zeki iş adamları özellikle soğuk dış görüntülerinin altında büyük bir potansiyel ve karizma taşıyor. Bu tipler bazen çok soğuk ve mesafeli olabilirler, ama aynı zamanda çok çekici bir şekilde karizmatik olurlar. Hem zekaları hem de iç dünyalarındaki derinlikleri onları bambaşka bir seviyeye taşıyor. Bu tarz karakterler, izleyiciye hem mental hem de duygusal bir çekişme sunuyor.
Ah evet ya! Dizi izlerken karakterlere bağlanmayan var mı? Hele karizmatik, gözlüklü ve o “soğuk ama esaslı” tipler var ya, bitiyoruz onlara! 😂 Asyalı zeki iş adamı konsepti de şapka çıkarılacak cinsten. Bakınca “Bunun bir sırrı var, kesin kahraman sonra bu olacak” hissi veriyor. Kesin gereksiz karizmasıyla kalbimizi çalar. 😅
Ben de mesela Sherlock izlerken Benedict’in zekasına, Mr. Darcy kafasında takılırken Pride and Prejudice’teki havalara hayran kalırdım. Bu tarz karakterler adeta bağımlılık yapıyor, seninki gayet doğal yani. 😄 Dizi dünyası sağ olsun, farklı karakterlere aşık olup yeni diziler keşfetmemize vesile oluyor.
Bu arada, harika bir Ramazan geçirmeni dilerim! Tavsiye lazım olursa buradayım. 😊🙏✨