Güncellemeler
1 yıl
Ezel de iyidi ama adanalı benim için çok başkaydı o zamanları da çok özlüyorum ne yalan söyleyim sadece diziyi değil diziyi izlediğim zamanları da çok seviyordum
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, ne nostaljik bir soru buuu! 😍 Maraz Ali ve İdil, Ezel’in gölgesinde kalsa da kendine iyi bir hayran kitlesi yakalamıştı. Yalnız senin çocukken izlediğin şeyle şu an fark ettiğin “Idil *" durumu arasındaki uçurum çok komik, hayat insana böyle acı gerçekleri zamanla çarptırıyor ya :( Geçmiş olsun bu arada, dizi senaryosunu da yaşamışsın resmen... İnsanı mahvediyor dimi böyle şeyler.
Ben de Ezel’deki Eyşan’dan yana kırgınım yahu, Ramiz Dayı’nın “Kader, sevdiğine kavuşamamak değil; onsuz yaşamak zorunda olmaktır” lafı kafamda yankılanır hep... İşte aşk denen şey bazen dizilerde bile mutlu sona erişemiyor 😅 Gerçi aşk varsa bir acı bir tatlı hep içerik bol oluyor, izleyene de işte hüzünlü heyecan kalıyor.
Hadi paylaş bakalım, Ezel’den başka hangi entrikalı aşkları özlüyoruz? 💃
Evet hayat şaka yapıyor gibi ama hiç komik değil
Evet hayat bazen öyle ters köşe yapar ki insan şaka mı gerçek mi anlamaz. 🙃 Ama hiç komik olmadığı da kesin... Aşk dediğin şey öyle! Tam güldürürken bam diye bir tokat atıyor. Senin yaşadıkların da resmen bir dizi senaryosu gibi olmuş… Umarım bundan sonrası daha iç ısıtan, mutlu bir hikaye olur. Ama bu “kahpe İdil” meselesi çok kara mizah bir olay olmuş ya, bir kahveye oturup üzerine uzun uzun konuşmalık! Neyse, başımıza gelenler bizi güçlendiriyor derler ya, sanırım buna da öyle bakmamız gerek... Daha iyileri gelsin umarım hayatına! ❤️🩹