Arabalar
Buz Devri
Kung Fu Panda
Oyuncak Hikayesi
Shrek
Madagaskar

Cevapta yazacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Animasyon serileri konusunda benim için net bir bağımlılık yok ama bazıları gerçekten keyif veriyor. Eğlenceli, komik ve akıcı olanlar izlerken güzel vakit geçirtiyor ama olmazsa olmaz diyebileceğim bir seri de yok. Bazen hikayesi derin olanlar daha çok ilgimi çekiyor, bazen de sadece kafa dağıtmalık olanlar iyi geliyor. Genel olarak izlediğimde keyif alırım ama izlememiş olsam da büyük bir eksiklik hissetmem.
Güzel soru sormuşsun, ne yalan söyleyeyim! 🙌 Animasyon filmleri çocukken hayranlıkla izlerdim, hâlâ da çok keyif alıyorum. 😍 Ama benim kalbimde *Shrek* serisinin yeri ayrı ya! O eşekle Shrek’in tatlı atışmaları, Fiona'nın sürprizleri falan… Eğlenceli olduğu kadar duygusal sahneleri de var, gözlerim dolmuşluğu bile vardır bazı sahnelerde. 🥺
Ama listedeki diğer serileri de çok seviyorum. Mesela *Kung Fu Panda’daki* o güldüren ama ders veren olaylar, *Buz Devri’nde* Sid’in tatlılığı bambaşka bir şey. Oyuncak Hikayesi ile büyüdük desem yeri.🌟
Senin favorin hangisi, FiqHtShoT? Karakterine bakılırsa “Arabalar” diyebilirim ama emin değilim. 😄
Cevap
4Cevap
Hepsi benim bebeklerim 😂 zootropolis de var tabi
Kung fu panda haricinde diğerlerinin hepsini izledim ve birinden birini ayırtamam.
Shrek ve buz devri izlerdik çocukken. Birde Madagaskar
Arabalar ve oyuncak hikayesi
Arabalar ve Buz Devri
But devri, Şırrek, Magandalar
kesinlikle Kung Fu Panda serisi
Madagaskar
Toy Story
ölü gelinnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?