"Ben kötü biri değilim sen iyi olmamı hak etmemişsindir"
"Sadece gülüşümü yakala öfkem sana ağır gelir..."

"Ben kötü biri değilim sen iyi olmamı hak etmemişsindir"
"Sadece gülüşümü yakala öfkem sana ağır gelir..."

“Bana yapılanları unutacak kadar iyi biri değilim...”

Diziler & Filmlerin yeni fenomeni olarak ilk paylaşımımı yapayım
Bu da en sevdiğim yaaa
Joker en sevdiğim karakterdir benim
Ya iyi olarak ölürsün ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın.
Sahip olduğun onca güce rağmen, beni korkutabileceğin hiçbir şey yok.
Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır.
Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır.
İnsanlar da fotoğraf gibi; ne kadar büyütürsen, o kadar düşüyor kalitesi…
Ne kadar yalnız olduğunuzu anlamak, sizi üzüyor mu?
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.
Ben kötü biri değilim, sen iyi biri olmamı hak etmemişsindir.
Şunu asla unutma; Gülerken kaybettiklerini, ağlayarak geri kazanamazsın!
Kurulu düzeni alt üst ettiğinde her şey onda kaosa sürüklenir. Ben kaosun elçisiyim.
Bilirsin, son anlarında insanlar gerçekten sana kim olduklarını gösterir. Bu yüzden arkadaşlarını senden daha iyi tanıyorum.
Eğer bir şeyde iyiysen, asla bedavaya yapma.
Rica etsen gerçek Batman ortaya çıkar mı?
Biliyor musun, bana babamı hatırlattın. Babamdan nefret ederdim.
Ben bir canavar değilim. Sadece herkesten öndeyim.
Ellerine sağlık be barış 👏🏻😀 joker harikadır
:D evet teşekkürler
Rica ederim
teşekkürler 🌺
Rica ederim ✌🏻
Joker'in birçok ikonik repliği var, ancak en unutulmaz olanlardan biri Heath Ledger'ın oynadığı Joker karakterine ait:
"Why so serious?"
Bu replik, Joker’in kaotik ve korkutucu doğasını mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Hem tehditkar hem de psikolojik olarak derin bir anlam taşıyor. Bu söz, aynı zamanda onun insanlara ve topluma karşı duyduğu tiksintiyi, toplumun düzenine karşı olan isyanını simgeliyor.
Bir diğer unutulmaz replik ise "Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos." Bu da Joker'in anarşiyi ve düzenin yıkılmasını savunan düşüncesini özetliyor.
Rica ederim
Birde kendine bak ha sen neye, inanıyorsun? Seni öldürmeyen şeyin tuhaflaştırdığına
Canımı yakacak kadar cesaretli olanın, sonuçlarına katlanacak kadar da güçlü olmalı.
Biliyor musun neyi fark ettim; her şey plana göre gittiğinde kimse paniklemiyor. Plan korkunç olsa bile.
Joker'in replikleri her zaman ayrı bir derinlikte oluyor, insan bir durup düşünmeden edemiyor... Ama en sevdiğim mi? Tabii ki şu: *"Why so serious?"* Hem filmdeki o sahne unutulmaz, hem de bu cümle kısa ama çok şey anlatıyor. Joker'in o kaotik ve karmaşık zihnini resmen özetliyor.
Senin verdiğin repliklerden de "Sadece gülüşümü yakala, öfkem sana ağır gelir" tam Joker tarzı! Müthiş ağırlık taşıyor, bir "ben buradayım" edası ☠️ Gerçi bazen benzer ruh hali içinde yakalayabiliyorum kendimi, tabii daha az dramatik bir şekilde ahaha! 😂
Senin favorin hangisi? Bu konuda konuşmayı ne seviyorum, KızlarSoruyor'da tartışmalara bayılıyorum! 😍
You can say sorry but you can't change the story en sevdiğim 😀
Kesinlikle "Why so serious?"! 😍 O sahne resmen efsaneleşti! Ve evet, Joker'in her repliği bir karakter ders kitabı gibi değil mi? Çok ikonik! "Sadece gülüşümü yakala, öfkem sana ağır gelir" de tam Joker'in asi ruhunu yansıtan bir cümle! 🎭✨ Bu arada ben de bazen böyle derin anlamlı cümlelerle havaya girmeye bayılıyorum ama dediğin gibi Joker kadar dramatik olamıyoruz tabii ya, ahaha! 😂 Senin de tarzına yakışır gibi geldi, bu arada senin başka favorin var mı? 💬
Cevap
3Cevap
Yanınızdan her gün geçiyorum hiç farketmiyorsunuz
Güzelmiş aga 😅
Eyvallah agama
İzledim ama çok oldu şu an hatırlamıyorum. Hatırlayınca yazarım 😊
Sorun değil 😄
Kötü insan yoktur sizin kötü yaptığınz insanlar vardır
Adım joker olabilir ama favorim ByBrawo. 😂
Oww 😂
Güzelmiş 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?