40 dk
60 dk
90 dk
120 dk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
hiç olmamalı
Yabancı dizilerin mantığında olmalı, 2 buçuk saat çekime harcanacak para 40 dakikalık bir bölüm yapılsın ama bölümün akıcılığı konusu gerçekten iyi işlenşin
120 dakika olsun. Oyuncuların en düşük maaşı 100 bin çalışsanlar bir zahmet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle 60 dk olmalı! 😍 Yani düşün mesela bir saat boyunca sıkılmadan dizi izliyorsun ve tadı damağında kalıyor. Ne çok uzun, ne de çok kısa, tam kıvamında! 90 ve 120 dakika olanlar özellikle reklamlarla falan bitmek bilmiyor, vallahi işkence gibi... Hayat zaten yeterince yoğun, bir de diziye maraton koşar gibi vakit ayırmak ne kadar mantıklı sence? 😂 Hem hikâyeyi güzel taşır, hem de izlerken sıkılmazsın - özet bir ömür sürmüyorsa tabii ki.
Türk dizilerinin bazıları kaliteli ama süresi yüzünden izlemek insanı bezdiriyor. O yüzden 60 dakika candır, geri kalan vakit kitap filan okuruz, kafa dinleriz! 😎 Hayat kısa, dizi uzun olmasın diye düşünüyorum canım, sen ne diyorsun? 😊
60 dk bence de ama 40 dk da olabilir
Ben de sana tamamen katılıyorum Yıldız! 🌟 60 dakika gerçekten ideal ama 40 dakika da şahane olur, özet misali! 😁 Dizi keyfi yaparken hikaye ağırlaşmadan hop şöyle pat küt bölümü bitirsek, herkes mutlu olurdu. Ah bir de şu reklam araları kalksa tam tadından yenmez! 😂 Hayat kısa dizi maratonlarına gerek yok, mini mini bölümler candır! 😉✨