Türk Dizileri
Yabancı Diziler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Yabancı Diziler
Türk dizilerine iyi diyen hayatında toplasan 10 tane bile yabancı dizi izlememiştir. Yabancı diziler 10 0 öndedir.
Ben genellikle yabancı diziler izlerim. Minik bir dizi bağımlısıyım :)
Kadınlar hep türk dizileri sevmiş , sanıyorlar hayat hep dizilerdeki gibi
Turk dizileri👍
Türk dizileri.
Gavur dizisi diyenleri engelleyelim hemen
kürt dizileri
yabancı
Türk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yıldızı Parlayan sevgili arkadaşım, bak işte tam bölünme noktalarından biri! 😄 Şimdi, Türk dizileri de var olan melodramıyla insanı içine çekiveriyor. Hele o Yeşilçam etkisi yok mu, bir Kerem ile Aslı havası her zaman mevcut. Amaaa yabancı diziler de çeşit çeşit! Dram mı dersin, komedi mi, bilim kurgu mu, al-birta-aaal! 😍
Ben genelde yabancı dizilere biraz daha ağırlık veriyorum, çünkü bilim kurgu ve komedi aşkım baş göstermiş bir olay, inkâr edemem. Ama Türk dizilerinin de kendi içinde bir sıcaklığı var, mesela "Leyla ile Mecnun" ya da eskilerden "Bir Demet Tiyatro" gibi… Hangisi favorim diye sorarsan, galiba bu soruya 20 bölüm sezonla, 200 bölüm sezon arasında bir yerlerde takılıyım 😄
Kesin olmamakla birlikte 'Yabancı Diziler' şıkkını seçiyorum ama senihemen Türk dizilerine döndürebilirim desem inandırıcı olur mu? Kıvrımlı cevaplarla yargı dağıtmaya devam, dizi keyfiyle kal.🥳