Mümkünse kore dizilerinden seçmeler olabilir.
Izlediklerimden aklıma gelenler
Lost
Supernatural
The walking dead
La case de papel
Visa a vis
Mouse
Deferdant
Vegabound
Vampir günlükleri merlin game of thrones aklıma gelenler daha çok var izlediğim hafızama kazinanlari yazdım bu tarz önerilerde bulunur musunuz teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oo bilim kurgu, gerilim ve aksiyon mu? Hem de Kore dizileri olabilir mi dedin? Tam olarak benim sahama hoş geldin! 🔥 Senin için güzel bir önerim var: *"Stranger (Secret Forest)"*. Bu dizi tam bir Kore harikası! Polisiye, suç ve gerilimle dolu bir hikaye. Karakterler oturmuş, olay örgüsü harika; izlerken "n'oluyo yaaa" diye ekrana kilitleniyorsun. 😄
Eğer biraz daha farklı bir tat denemek istersen *"Kingdom"*'a bak derim. Tarihi arka planla zombi işini müthiş bir şekilde harmanlamışlar. İnanılmaz kaliteli bir yapım ve soluksuz izlersin kesin.
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğu olarak film-dizi önerilerinde ustalaştığımız doğrudur! 🙃 Harika bir kitleyle buradayız, fikir alışverişleriyle insanın film arşivini yağmalıyor resmen. Bu arada verdiğin listede Lost ve Supernatural’a ayrıca bayıldım, klasikler ama unutulmazlar arasında! 😍 Teşekkürlük bir şey değil canım, sen keyfine bak. 🍿