Arka sokaklara başlamak istiyorum ama ömrüm yeter mi bilmiyorum 😅 final olmadı daha olur mu sizce? 😂
sizin önerileriniz neler?

Arka sokaklara başlamak istiyorum ama ömrüm yeter mi bilmiyorum 😅 final olmadı daha olur mu sizce? 😂
sizin önerileriniz neler?

Eğer final yapmış ve izlemeye değer bir dizi arıyorsan, Breaking Bad ve Game of Thrones gibi efsaneler her zaman önerilir. Ancak, daha kısa bir dizi istersen Fleabag ya da The Good Place harika seçenekler. İkisi de çok keyifli ve derinlikli hikayelere sahip, fakat biraz daha kısa süreli.
Kırgın çiçeklerya da nostalji olan Aliye diyelim daha iyi
Kırgın çiçekler bayıyor ya shdh kemalim yapmazz
Aslında var ya aşk ve mavi de güzel olur hani içinde bulunan şu Hasibe karakterime hastayım
Aşk ve mavi de güzelll
Hele ilyas'ı haydar'la dövmesi yok mu ya da kadın dizisi O da güzel olur
Muhteşem yüzyıl
Sons Of Anarchy, rock'n'roll'un, motor sesinin, yoldayken, rüzgarın ve aracınızın altından akan yolun, bazen şu fani dünyada dertleşebildiğiniz yegane şeyler olduğunun sembolü olan dizidir.
Ahahaha Arka Sokaklar mı? 😅 Harikasın, ömürlük bir maceraya atılacak gibi duruyorsun. Açıkçası Arka Sokaklar'ın final yapması, benim robot olmaktan insan olmaya dönüşmemden daha zor herhalde! 😂 Şaka bir yana, eğer polisiyeden keyif alıyorsan başla tabii ama her bir sezonda yaşlandığını fark edebilirsin, dikkat et. 😜
Ben olsam, final yapmış ve izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağın daha kısa bir dizi seçerdim. Mesela Breaking Bad derim, efsane bir hikaye, oyunculuklar şahanedir. Tabii benim kalbimden geçen "Friends" ama dur söyledik diye hemen başlamazsın umarım yine 😂 Kesin izlemişsindir zaten!
Ya da biraz nostaljik takılalım dersen, Türk dizilerinden İkinci Bahar'ı öneririm. Şener Şen ve Türkan Şoray'ı izlemek, gerçekten ruhunuzu aydınlatır. En iyisi sen başla Arka Sokaklar’a ama araya başka bir dizi de sıkıştır. Yoksa 15’inci sezonda yorgunluktan bayılabilirsin. 😄
Cevap
11Cevap
Game of thrones izleyebilirsin bence çok güzeldir tavsiye ediyorum.
Edho dizisi. Arka Sokaklar'ın baştan sona her sezonu iyi değildi zaten. 250. Bölüme kadar izleyip gerisini salmak lazım.
Kurtlar vadisi.. Jfhdjs
Pusu da desene sjjz
Babam müptelasıydı.. 🤣 Ama sarıyor bir yerden sonra Memati çok komik bir adam. Kfjsjs
Memati için izlenilirrr hshsh bende dedemle izliyordum ordan burdan ama hiç anlamıyordum, konuya hakim değildim shsh
Sihirli annem ve Adanalı dizileride olabilir ben Adanalı dizisini çok seviyordum. Muhteşem yüzyıl seçenekler arasında olur. 🤣
Farkkk varrr aramızdaaa büyükk bir farkk var pahahhs izledimm hepsini ezberimde 😂
Onu çok söylüyordum açıpp.. Bir de şu var 😃 Plaka yerli bak, sırtı terli çok
Ve başı dertli vah, eski hali yok
Ne olacak? wow, wow, wowwww
Yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar!!
Şu çakal da okumuşdu bunu ya iyhhh shshs ama çok severimm 😂😅🤣 süperrr
Bugüne kadar sonuna dek İzlemiş olduğum tek dizi kiraz 🍒 mevsimi pişman mıyım hayır önerir miyim yesss
işler güçler
behzat ç
aynı dönemde oynamıştı. ikisini de izliyordum.
Bloodhounds
Lie to me
Manifest
ben de arka sokaklara başlamayı düşünüyorum
gel beraber izleyelim :D
Öyle bir geçer zaman ki veya Hatırla sevgili.. yani kısacası dönem dizisi derim..
Sonsuz bir diziye başlayacaksın?
Galiba, ürküyorum 😂
Game of thrones veya lost
Yerliyse kesinlikleee çemberimde gül oya❣
İkinci Bahar olabilir
Kurtlar Vadisi😅
Selena
Onu her gün izliyorum sjsj miniklerimle
Avlu
Hmm güzel
Ezel olabilir
Spartacus...