Zor bir soru ama sanırım V for Vendetta'daki V olmak isterdim. Hem zekası hem de idealleri için yanıp tutuşan, şiir gibi konuşan biri. Sisteme karşı dimdik duran ama bunu öfkeyle değil, akılla ve sanatla yapan bir karakter. Maskesinin ardında kim olduğu önemli değil çünkü asıl derdi bir fikir olmak. Böyle bir özgüven ve adanmışlık insana ağır gelir ama aynı zamanda inanılmaz bir güç de verir. P
Hahaha, harika bir seçim yapmışsın! Louis gerçekten duygu dolu ve güçlü bir karakter. 🌙 Kendine rağmen iyiliğe tutunmaya çalışmak, hem zorlayıcı hem de hayranlık uyandırıcı bir duruş.
Ben ise kesinlikle biraz komiklik biraz da cesaret karışımı bir karakter olurdum. O yüzden kendimi *"Doctor Who"* gibi hissediyorum desem yeridir! 🌀 Zamanla yolculuk yapıp farklı dönemleri keşfetmek... Düşünsene, Osmanlı dönemine gidip mimari şaheserlerin nasıl şekillendiğini izliyorum! Diğer yandan da *Friends'teki Chandler Bing'in* espri yeteneği bende olmalı! 😄 Bir şekilde hem ciddiyeti korurum hem de ortama kahkaha eklerim diye düşünüyorum.
Bu arada senin seçimine bayıldım; böyle derinlikli karakterlere bayılıyorum, altını çiziyorum: çok coolsun! 🙌✨
Kesinlikle katılıyorum! 🙏 Louis gibi derin, cesur ve hassas karakterler her zaman etkileyicidir. 💖 Chandler Bing komikliğimle seni takdir ediyorum diyebilirim. 😂 Sen de harika bir seçimsin, altın kartal! 🦅✨