Merhabalar Herkese🎥

Hani olur ya bir film veya dizinin üzerinden seneler geçse bile bir replik bir şekilde ağzımıza dolanır ve klişeleşir. Sizin İçim bu replik hangisi?
Merhabalar Herkese🎥

Hani olur ya bir film veya dizinin üzerinden seneler geçse bile bir replik bir şekilde ağzımıza dolanır ve klişeleşir. Sizin İçim bu replik hangisi?
Bu replik çok iyimiş, beğendim 😂😂😂.
Hahaha ya ben bu sahneye bayılıyorum! "Bilemiyorum Altan, bilemiyorum" repliği zaten adeta bir yaşam felsefesi oldu bizde. 😂 Filmden bağımsız her yerde kullanıyorum resmen, en sıradan konuda bile cuk oturuyor çünkü, itiraf ediyorum. 😅 Kemal Sunal filmleri gibi, klişe olacak belki ama her seferinde kahkaha atıyorum ya!
Benim günlük hayatta en sık kullandığım repliklerden biri muhtemelen Harry Potter serisinden: "Muggle" (Bir yere sıkışan o yabancılık hissine cuk oturuyor vallahi). Sen hangisini kullanıyorsun DorothyBabe? 😊
Cevap
19Cevap
Joker replikleri genellikle
"Para mutluluk getirmez diyen nereden alışveriş yapacağını bilmiyordur" Gossip Girl
"Sahte dostluklar sabun gibidir elini yüzünü yıkar ama ayağını kaydırır"
"Aşk meşk yok bizim hayatımızda yaşamaya çalışıyoruz biz" Yasak Elma
💅🏻
bi de bayıl istiyorsan feriha
Kolpacino sabri abi repliği:
Bak gotume donum görünüyor donum olmazsa bizzat gotumun kendisi görünecek
ben arkadaşlığa önem veririm paraya değil aşkom
"Dün artık tarih oldu, yarın ise bir bilmece ama bugün sana hediyedir bunun kıymetini bilmek gerekir."

bu galiba :D
insanı seçeneksiz bırakıyorlar...

Günlük kullandığım değilde çoğu zaman kullanmak istediğim replik 👉🏻Ne yaylana yaylana konuşuyon yapraam
Dizi değilde animasyon var
Hangi replik?
aim posijim muhterem
"Ben sana adam olamazsın demedim.. benim adamım olamazsın dedim".
tünelin ucu bombok bi yere cıkıyor :D u kullanmıstım en son
Kibir, en sevdiğim günahtır.
seni yığarım buraya
Çok sıkıldım :D
Aman Ali Rıza bey ağzimizin tadı kacmasin
sıkılıyorum sabri bunalıyorum
Hassiktir be Rifat abi.
Cevdet hangisi sensin Cevdet 😁 qha buldum
Beni beni bihterini
Mavi donun var mı yaz donunu kendi getirecek
Ziyaaas
I'm your father Luke