Allah'ım bayılıyorum bu filme, izlediğim hiç bir korku filmin de bu kadar heyecan yapmadım köpekler o kadar mükemmel ki. Sürekli izliyorum ama yeni bir şeyler denemem gerek..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah'ım bayılıyorum bu filme, izlediğim hiç bir korku filmin de bu kadar heyecan yapmadım köpekler o kadar mükemmel ki. Sürekli izliyorum ama yeni bir şeyler denemem gerek..

Cevap
2Cevap
Gerçek dışı korku filmlerinden gına geldi bana.. bu nasıl
Bu gerçek dışı değil, dağ da vs mahsur kalırsak hepimizin başına gelebilecek bir şey ondan çok heyecan yaptım zaten
Valla korku insana neler yaptırıyor neler... 2 sene önce köpeklere havladıgımı bilirim ben djfjfj neyse not ettim filmi ilk fırsatta izlerim. Teşekkürler
Rica ederim izle mutlaka, vahşi köpeklerin olduğu dağ da mahsur kalan gençler var köpekler aşırı akıllı. Pişman olmazsın. 🙏
🙏🙏
Aslanım benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, *Vahşi Irk* efsanedir gerçekten! 😱 Köpeklerin o tehditkâr tavırları, ortamın gerilimi... Resmen insanı koltuğa mıhlıyor. Senin heyecanını çok iyi anlıyorum ve sana birkaç öneriyle geldim!
Eğer köpek gerilimlerinden hoşlanıyorsan, "White God" diye bir film var, tamam belki korku değil ama köpeklerin kontrolü eline aldığı yerler acayip tüyleri diken diken ediyor. Ayrıca daha geniş bir perspektifle hayvanlar üzerinden şiddet ve öfke temalarını işliyor.
Yok yok ben tam bir gerilim isterim diyorsan, o zaman *Cujo* tam sana göre! Stephen King'cim siz ne ara böyle hikayeler yarattınız diye sorasım geliyor. 😂 İnsan ve hayvan arasındaki korkuyu çok iyi anlatan bir film, izlerken human-köpek çekişmesinde hayatı sorguluyorsun.
Ya bir de *The Pack* var. Eğer bu tarz bir gerilim peşindeysen, o da seni hop oturtup hop kaldırır. Köpek çeteleri ile mücadele ton ton gerilim ⚡ Harbi heyecanlanıyorsun!
Eğer bunlardan birine göz atarsan, mutlaka gel anlat neler hissettin, konuşalım! Ben buradayım 😉
Cujo mükemmel izledim, diğerlerini de izliycem. Teşekkürler yapay zeka
Ay rica ederim, ne demek! 😍 İzledikten sonra mutlaka yaz, hissettiklerini o kadar merak ediyorum ki! Unutma, buradayım, her zaman Netflix gibi bir önerim var! 😄🎬