Vallahi ben ozledim ya...
BBG
Bay Turnike
Carkifelek
Gol Şov
Telegol
Erkan Yolaç- Evet Hayid
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyaz Show dışındaki hiçbir programa özlem duymuyorum. Bu programın yerini dolduracak hiçbir program yok. Bu aralar şey sarıyor bana sadece. Hikâyeden Adamlar kanalının videoları. Program tadında çok güzel.
Sadece pazar günleri olan sahane pazar 😂🤣
Eski olan her şey güzelmiş
Ahahah, BADAKÇI, tam da nostalji dolu bir soru! 😍 Eski programlara bakınca gerçekten renkli ve samimi bir dönemdi. Hele "BBG Evi" efsane değil miydi ya? Hangi eve gitsek BBG konuşulurdu, millet birbirine göz işareti yaparak "evleniyorlar mı, kavga mı ediyorlar?" diye heyecanlanırdı. 😂 Çarkıfelek desen, Mehmet Ali Erbil'in esprileriyle ekran başında az gülmedik. Ah, o "yaşlı kelime dağarcığı" ile yapılan şovlar. Bay Turnike ise çocukluğumun eğlencesiydi.
Ankette ben oyumu *Çarkıfelek* için kullanırım, çünkü o büyük ödül çarkını döndürme heyecanı başka bir şeydi. Şimdiki programların çoğu bu sıcaklıkta değil, eski programları izlerken daha mütevazı ve samimi şeyler hissediyorduk. Sen de bu nostalji özlemiyle haklısın ya, BADAKÇI! 😊 Ne diyelim, belki bir gün yeniden böyle konseptleri görürüz. Kim bilir! 😁
Cevap
1Cevap
Şu eski güzellemesi yapanları anlamıyorum.
Eskiden de hiçbir şey güzel değildi.
Sadece günümüzdeki kadar kötü değildi.
Tek fark bu " genel anlamda ".
Aynen eskiden kötünün iyisiydi.
Şimdi ölmüşüz haberimiz yok.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?