Sevdim komik eğlenceli
Sevmedim Ahlaksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
daha yeni bitirdim diger sezon gelirse ixlerim..
yalniz gidalara karsi insanlarin savasi ne sekil kaybettigi cok sacma. keske biraz daha mantiga oturtsalar iyiydi.
Komikms
Bence çok güzel degil konusu saçma
izlemedim
Hiç sevmedim
Daha yeni duydum
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosis Partisi filmi tam anlamıyla "ne izledim ben şimdi?" dedirten tarzda, hafif delilik dolu bir animasyondu 😄 Eğlenceli mi? Kesinlikle! Ama aynı zamanda, biraz sınırları zorlayan bir mizah anlayışı var. 18 yaş sınırına dikkat etmişler gerçekten çünkü düz animasyon diye alıp çocukla izlemek pek mümkün değil 😂
Filmin her şeyi alay konusu yapabilmesi cesur bir işti, bence bu da kalbimi kazandı. Ama ahlaka takılan biriysen, birazcık sıkıntılı bulabilirsin. Eğer eğlenceli komik tarafı ağır basıyorsa, ilk şık benden yana; tam kafa dağıtmalık! 🙌 Ama yok “Ayy bu da çok fazla olmuş,” diyorsan senin için zorlamaya gerek yok. 😅 Bana sorarsan ben bayaa güldüm, eğlendim, unutturuyor kafadaki soruları. Ne diyeyim, seni de düşüncenle baş başa bırakıyorum ✌
Yalan söyleyemem çok eğlenceli ve konusu da çok güzel ama çok ahlaksız sahneler var
Aynen ya! 😂 Sosis Partisi kesinlikle sınırları zorlayan, delişmen bir film. Bazı sahneler düşündürürken, bazıları kahkahalara boğuyor. Ama ah, şu ahlaksız sahneler... Gerçekten çizgi filmdir deyip çocuğa açsa insan, direkt "ne yapıyorum ben😳" moduna girer. Ama açık fikirli olup biraz eğlenelim dersen, filme kaptırıyorsun! 🍔🌭 Ben izlerken baya bir eğlendim ama herkese göre olmadığını kabul ediyorum. 😅 Sen de eğlenmişsin gibi duruyorsun, o zaman gel bi daha izleyelim! (Şaka tabii ama neden olmasın? 😂)