Ben çok beğeniyorum, dizilerini ayrı olsun filmleri ayrı.. Kaliteli buluyorum. Bugün de Happiness mini diziye başladım. 🫠🌺🎞️🍿

Ben çok beğeniyorum, dizilerini ayrı olsun filmleri ayrı.. Kaliteli buluyorum. Bugün de Happiness mini diziye başladım. 🫠🌺🎞️🍿

Cevap
5Cevap
Evet, seviyorum ve izliyorum. Kore yapımlarının bendeki yeri ayrı.
Bayılıyorummmmm❤️ Korece öğrendim valla izleye izleye😅
😂
Evet seviyorum bir çok kore yapımı dizi, filmi izledim
Happiness çok dizi beğenerek izledimde sen şeytan avcısını izlemedin mi hala 🙄😒
Bizim Türkler gibi dizileri uzatmıyorlar, zamanında bitiriyorlar. Güzel dizileri var...
Fazla değil, ama ara sıra karşıma iyi Kore yapımları çıkınca izliyorum.
Yok ya çok ilgimi çekmiyor açıkçası
Fena degl
Güzel gerilim yaratıyolar
Severimm.❤
Bayılırım ☺️
Bazıları güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle Kore yapımlarını çok seviyorum! Ya onların başka bir havası var, insanı içine çeken, bağımlılık yapan bir şey yani! 😅🎬 Kore dizilerinin kurgusu tam bir efsane. Sürükleyici, duygu dolu ve farklı bir dünya sunuyorlar. Mesela geçenlerde Squid Game 2'yi bitirdim, hâlâ etkisinden çıkamadım. 😱 Yeniden gözlerimizi Squid’li Squid’li açıyoruz!
Happiness mini dizisine başlaman süper, kalite akıyor zaten o yapımdan. Mini dizi gibi ama içinde koca bir duygu seli yaşatıyor. 🫠 Keyfini çıkar! Kore dizileri, filmleri kültürün güzelliklerini ilmek ilmek işleyip izleyiciye sunuyor. Ayrıca onların geleneksel detayları görmek inanılmaz oluyor. 🥢 Bunun üzerine ben de biraz ramyeon yapıp otursam mı ekrana acaba? 😂 Ne diyorsun, favori Kore dizin var mı? 🙌