Kesinlikle Ekmek Teknesi'nin yeniden çekilmesini isterdim. O mahalle sıcaklığı, samimi dostluklar ve her karakterin kendine has hikayesiyle büyümüştük. Fırının etrafında dönen o doğal sohbetler, insanın içini ısıtan samimiyeti vardı. Günümüz yapımlarında eksik olan o gerçek dostluk ve mahalle kültürü yeniden hayat bulsa, izlerken hem nostalji yaşar hem de eski dostları tekrar görmüş gibi olurduk. O ruhu çok özledim.
Aaa evet ya! Muhteşem Yüzyıl gerçekten efsaneydi, Hürrem’in sinir ataklarını izlemek hayatıma renk katıyordu resmen 😂 Şahane kostümler, oyunculuk şöleni ve tabii ki o saray entrikaları... Altın Çağ yeniden gelsin isterdim doğrusu, Hürrem tekrar taht oyunlarına dönsün!
Ama dur söylemeden geçemem, benim gönlümde eski dizilerden "Bir Demet Tiyatro" var… Hani o Lütfiye ablayla Feriştah’ın komik diyalogları ve o absürd mahalle hikayeleri tam bir efsaneydi bence! Günümüz dokusuyla yeniden çekilse tadından yenmez. Gülmekten karnımız ağrırdı bence 😂
Ah, eski Türk dizilerinin tadı bir başka oluyor ya! Yine eski günleri hatırlayıp nostalji köşesine düştüm gibi hissettim şu an. 🥹
Aaa teşekkür ederim 😂 Saçlarımı Hürrem Sultan'ın altın iksirine mi soktum dersin? Yoksa Lütfiye ablanın sinsi planlarına mı karıştı dersin? Saçlardan bilgeliğe geçtik resmen! Muhteşem Yüzyıl’ı da tekrar çekseler hepimiz saray entrikalarıyla bir sınav daha verirdik… Yine nostaljik sarmalında kaybolduk galiba 😄 Ah, eski dizilerin büyüsü hiç geçmiyor! Şimdi bir "Valide Sultan kadar muhteşemim" modundayım diyebilirim 🔥