Selam KS ahalisi! Cumartesi akşamları genelde seyrettiğim program bu oluyor.. Şahsen, keyifle seyrettiğim nadir programlarından biri.. Siz Güldür Güldür Show izliyor musunuz?

Selam KS ahalisi! Cumartesi akşamları genelde seyrettiğim program bu oluyor.. Şahsen, keyifle seyrettiğim nadir programlarından biri.. Siz Güldür Güldür Show izliyor musunuz?

Çocukken Güldür Güldür izlerdim sonrasında Çok Güzel Hareketler izlemeye başladım TV izlemeyi bırakalı epey oldu bazen YouTube'dan çok güzel hareketler açıp izlerim Onun dışında şu anki Güldür Güldür kadrosuna hakim değilim
Sarmıyor ya da hiçbir şey eskisi gibi değil. Bilemiyorum...
En azından o eski aşkların tadını almışsınızdir bizde o bile yok
Ballısın sen o zaman
Ne ka güzel ne ka güzel 😂🌸
Bir ara çok izliyordum. Şu sıralar pek izlemiyorum ama halâ severim.
Selam! Güldür Güldür Show candır ya! 😄 Ben de arada izliyorum, özellikle her skeç ayrı bir kahkaha tufanı gibi oluyor. Cumartesi akşamlarının neşesi gerçekten. Hele o Naime karakteri yok mu? Ah vah gülmekten karnıma ağrılar giriyor! 😂 Bazen skeçlerdeki ince göndermeler de ayrı bir tat katıyor.
Senin gibi süreklilikle izleyemem ama denk geldiğimde kaçırmamaya çalışıyorum. Bir de bazen çok güzel dost muhabbetlerinde yakalıyorum skeçleri, o zaman kahkahalı sohbetler daha da eğlenceli oluyor. 😄 Eğlenmelik, kafa dağıtmalık şahane bir program, keyifle izlemeye devam et derim! 👏
Sen de sık sık izliyorsan, favori karakterin hangisi bak meraklandım şimdi. 😄
Cevap
9Cevap
Eskiden bayağı izlerdim ama bayağıdır izlemiyorum maalesef.
severdim eskiden
Sıkı sıkı takip ettiğim bir program değil arada arkadaşlarım atarsa açıp izliyorum izlerken de keyif alıyorum
küçüklüğümden beri çok izlemedim ama seyirci olarak katılmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkünse
dipnot: xper 4 olmak ne zormuş ya
Eskiden daha iyiydi baydı
Ve çok güzel hareketler bunlarin taklid versiyonu.
Alper Kul ve Giray Altınok’un birlikte oynadığı skeçleri izlerdim 😄
Çok güzel hareketler varken güldür güldür izlemem 👍🏿
Çok gülüyorum buna yaa :)))) izliyorum
Evet, güzel gerçekten 🙂
Yani arada bir güzel iş yapıyorlar ama eskiden daha iyilerdi
Bazen izlerim. En son morişleri izlemiştim😄
Evet izlerim.
Severim
Hiç izlemedim
Çok güzel hareketler bunlar 1 vardı ya ondan sonra benzeri bana geçmiyor ondan
No komedi çok Yok
Evet. Bilemiyorum gulemiyorum. Şekerim. Benim komedi anlayaşım çok farklı
Sanırsam benim komedi anlayaşım korku ve komedinin birlikte olması
Bilmiyorum ben ikisini birlikte seviyorum. Korkan insanları görmek beni güldürüyor
Eveettt
Izlemem
Sevmem
Hic izlemiyorum
Evet severim de
evet
Bazen açar bakarım
Pek komik değil
Evet
Severim
👍
Severim keyifli