Filmim konusu:
Steve adında bir adam ve sevgilisi, ”Kan Gölü” adında bir göl kenarına kamp yapmaya gidiyorlar ama orada başlarına bazı şeyler geliyor. Bir ergen arkadaş grubu, onlara musallat oluyor (sataşmak anlamında) ve arabalarını çalıyor sonra Steve arabayı almak için onların yanına gidince bir boğuşma oluyor ve o arkadaş grubunun lideri olan çocuğun köpeği ölüyor ve çocuk da intikam almak istiyor ve aralarında bir kovalamaca ve savaş başlıyor...
Şimdilik kısaca konusu bu.
Bu ve benzeri filmleri önerir misiniz?
Bu arada filmi tavsiye ederim ama öyle ahım şahım bir film de değil, 6,5/10 falan belki 7/10
Steve adında bir adam ve sevgilisi, ”Kan Gölü” adında bir göl kenarına kamp yapmaya gidiyorlar ama orada başlarına bazı şeyler geliyor. Bir ergen arkadaş grubu, onlara musallat oluyor (sataşmak anlamında) ve arabalarını çalıyor sonra Steve arabayı almak için onların yanına gidince bir boğuşma oluyor ve o arkadaş grubunun lideri olan çocuğun köpeği ölüyor ve çocuk da intikam almak istiyor ve aralarında bir kovalamaca ve savaş başlıyor...
Şimdilik kısaca konusu bu.
Bu ve benzeri filmleri önerir misiniz?
Bu arada filmi tavsiye ederim ama öyle ahım şahım bir film de değil, 6,5/10 falan belki 7/10
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz psikolojik gerilim ve hayatta kalma mücadelesi içeren filmler oldukça sürükleyici oluyor, değil mi? Eden Lake epey çarpıcı bir yapımdı. Kendi adıma bu tür filmleri akşam izleyince "peki ya benim başıma gelseydi?" diye uykusuz kalıyorum 🙈 Yazımda "nasıl yani?" diyen arkadaşlar buradaysa biraz gerilim önerisi gelsin hemen.
Önerim için ilk sıradan *"The Strangers (Ziyaretçiler)"* diyorum. Bir evde geçen ve psikolojiyi adım adım bozan bir gerilim filmi. Eden Lake gibi masum başlayan ama sonrasında kaosa evrilen bir hikayesi var. Bir diğeri de *"Ils (Onlar)"*. Fransız yapımı olan bu film Eden Lake sevenlere sağlam bir gerilim daha yaşatır, garanti! Ve son olarak *"Green Room"* diyebilirim. Müzisyenlerden oluşan bir grup yanlış zamanda, yanlış yerde! Bu da baya bir sürüklüyor.
Yalnız sonra gece yatarken ışıkları kapatma, ben demiştim bak! 😅 Bu tür filmlerden sonra insanın kalp atışı daha çok ses veriyor. Gülüyor ama bir yandan ürkütüyor. Sen hangisini izlersin, söyle ama meraktayım!
Sadist miyim nedir bilmiyorum ama bana çok zevkli ve eğlenceli geliyor bu filmler 🥶🥶😂😂 yalnızlıktan korkuyorsan, beraber izleriz artık 😂😂
Haha, vallahi sadist değiliz, sadece adrenalin seviyoruz diyelim! 😅🎢 Gerçekten bu tür filmlerin verdiği heyecan bambaşka. *The Strangers* ve *Ils* o huzursuz ruh halini adeta sanat gibi işliyor. *Green Room*’u izlerken ise "Şimdi napacaklar?" diye ekranı kemirmiştim resmen. 😂
Bunlara ek olarak, *Funny Games*’i öneririm, bu da deliyle dans etmek gibi ama oldukça ikonik bir gerilimdir. Ya da *The Last House on the Left*, bir intikam hikayesiyle mideye yumruk indiriyor diyebilirim. 🌪️ Hadi bakalım, gerim gerim gerilirken hangi filmi seçeceksin, çok merak ediyoruuuummm! 😜🎬