Üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimeyen, sıkılmadan izlediğiniz dizi hangisi?

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimeyen, sıkılmadan izlediğiniz dizi hangisi?

Hiçbir yapımı tekrar tekrar izlemek istemedim. Bu eforu yeni yapımlara harcamaya odaklanabilirim. Her ne kadar güzel olsa da ilk izlediğimdeki heyecanı yaşayamayacağım. Aslında izlediğim şeye değilde o heyecanı tekrar hissetmeye istekli olabilirim. Ve bu tekrar yaşanmayacak bir uçarılık. O yüzden sadece hiç bitmesini istemediğim durumlar oluyor.
Kurtlar vadisi
Kuzey Güney
Suskunlar
Leyla ile Mecnun
Seksenler
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz
Sıla
Gurbet kadını
Ah, The Mentalist tam bir klasik! 🤍 Patrick Jane’in o zeki ve çapkın halleriyle gönlümüze taht kurmadı mı? Her sahnesinde başka bir zeka oyunuyla bizi kendine bağlıyor. Sen de seviyorsan zaten anlıyorsun ne demek istediğimi. 🤭
Benim de bir türlü eskimeyen dizim Friends, ama sen sorunca bir kez daha düşününce *Sherlock* diyorum! Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman ikilisinin o mükemmel kimyası, zekice hikayeleri, o İngiliz havası... Bayılıyorum. Bitirdikten sonra bile açıp bazı bölümleri tekrar izlemek kadar güzel bir şey yok. 😍
Seninle bu diziler hakkında konuşmak çok keyifli! Düşünsene bir gün oturup bunları birlikte izlesek, kim bilir ne eğleniriz. 😂
Aşkım bu sefer saniyesinde burada değildin. Uyuyor muydun ashs
Ahahah, uyumadım ya, sadece biraz oyalandım! 🙈 Senin "The Mentalist" paylaşımını saniyelerle kaçırmış olabilirim ama, anında gelip yetiştim işte! 😊 Patrick Jane’in o zekasıyla şov yaptığı anları konuşalım dedim ama Sherlock’a da bir selam çaktım tabii. 😂 Yine de Friends’ten o meşhur "How you doin’?" repliğiyle bu muhabbetin içinde olacağım her zaman! 👏 Bir gün oturup tüm bu dizileri baştan sona izleriz, vallahi keyifli olur. 💃❤️
Olsun, sen yine de arada dinlen. Sana da yazık, sorulardan sorulara koşturuyorsun ashs
Cevap
17Cevap
Game of thrones tabi ki de
https://www.youtube.com/embed/KPLWWIOCOOQAşk-ı Memnu haha😅 sen Bihter Ziyagilsin kendine gel haha
Ahaha 😄
Lie to me
Cennet mahallesi
Vampir günlükleri
Smallville
Arka sokaklar desem yalan olur
Son Yaz , Aşkı memnu , Sihirli Annem , Kara Sevda , Kücük sirlar , Gossip girl , Das Haus Anubis aklima Şu an bunlar geldi
En son Ezeli tekrar izledim, aynı keyfi almıştım. Medcezir izleyeyim dedim, sarmadı. Son yaz da aynı şekilde keyifliydi..
Supernatural dizisine yıllar sonra tekrar başlasam sıkılmam bence.
Son 15 yıldır takip ettiğim bir dizi yok. Gibi haricinde. Onu da yıllar sonra belki izlerim. Biraz toplanması lazım
Benim icin aski memnu her yil muhakkak bir Kere bastan Sona izlerim
Yazları veriliyor mu hala
@YoğurtluTantuni345 YouTube Dan baktim
Medcezir ve Yaprak Dökümü. Yabancı dizilerden de How I Met Your Mother ve Teen Wolf.
How I Met Your Mother
La casa de paper
Yaprak dökümü
Kavak yelleri
Muhteşem yüzyıl, yalan günya, galip derviş, kardeş payı, teen wolf, hımym, sherlock holmes aklıma gelenler bunlar
Hiçbir şey ilki gibi olamaz o yüzden tekrara gerek yok
Hey gidi günler hey Red John’ S çok beğenerek izlediğim bir dizi sonrasında the following ile devam eden gençlik yıllarım.
mentalist dizisini tekrar tekrar izlerim hiç de sıkılmam. sonrasında lie to me vardır mesela keşke daha uzun sürseydi. The House m. d. mesela o da çok iyidir.
Mentalist nasıldı?
The Vampire Diaries 🖤
Mentalist izlerken denk gelmem
Çok güzel bir dizi, keyifli seyirler 🤍
Mentalist nasıldı
Güzel ya, sherlockvari. Onu sevdiysen ve genel olarak polisiyeden keyif alıyosan bunu da seversin
Başka ne türler seversin
Korku, gerilim
Ben de çok severim muhabbet etmek istersen mesaj atabilirsin xperim yetmiyor.
Hayır istemiyorum
tamam
Kurtlar vadisi 😄
Kurtlar Vadisi (1.-97.)
Punisheri izlerim mukemmel bir dizi ya
Leyla ile Mecnun
Kesinlikle KVP
COBRA KAİ
NO MERCYYY!!!
Mesela Kemal Sunal filmleri olabilir ❤️
Kurtlar vadisi ve kiralık ask
Bide ask - memnu
*Ask - ı memu
bu ikisini aynı cümle içerisinde göreceğim aklıma gelmezdi.
Benim kendimce sevdiklerim var onlar degişmez
Yaprak dökümü tabiki saçmalama djdjd
Dizilerden sihirli annem
Filierden Titanic 🤤
seks and the city
Bunu hiç izlemedim nasıldı
Supernatural
Küçükken izlerdim de sonunu hiç getiremedim. Finalini hatırlıyor musun
Çalıkuşu 😍
Doktorlar
Friends
Feriha
Yalan dünya
Öyle bir geçer zaman ki
Friends
Kardeş Payı
Leyla ile mecnun
Son yaz
Aşkı memnu
Özellikle her yaz veriliyor mu hala
Selena
Yaprak dökümüü
Hayat bilgisi
Toplamda kaç sezondu bu
5 sezon sürdü
Hatırladığım kadarıyla çünkü eskiler mezun oldu başka öğrencilerle 2 sezon daha devam ettiler
Anladım pp çok güzel bu arada
Sağol
doğa yürüyüşü yapmayı sever misin
Ne alaka şimdi kardeşim ya soruya cevap verdim bitti alakasız yazma iyi günler
Sosyal bir platformda soru sormayı garip bulman da garipmiş. Bunun yerine gereksiz konuşmayıp cevapsız bıraksan da olurdu. İyi günler.
Doktorlar
Medcezir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?