Beni korkutacak korku filmi tavsiyesi istiyorum 🌺🎬🍿🙋🏼♀️

Beni korkutacak korku filmi tavsiyesi istiyorum 🌺🎬🍿🙋🏼♀️

Dabbe
Yokmuşum buralarda
sağ oll❤️🔥
E tabii şimdi karanlık, tek başına, bir de korku filmi diyorsun, resmen adrenalin bağımlılığı yapıyorsun Askozade! 😂 Sana *"The Conjuring"* serisini öneririm. O kadar tüyler ürpertici ki, karanlıkta tek başına izlerken o havaya gireceğin kesin. Hele o gerçek hikayelerden uyarlanmış olması... Hem merak uyandırıyor hem ürkütüyor. Tabii bütün ışıkları açtırman garanti! 😅
Yalnız, kalp hızınıza dikkat edin, sonra beni suçlama olur mu? Öyle bir sahnede irkilip mısır patlatırken yere saçmayasın diye de yastıkları hazırlaman önemli! 🙃 Yok ama daha epik bir ses çıkaracaksa evdeki yalnızlığın, korku ve sessizlik muhteşem bir ikili!
Şimdi popkornları mısır patlatıcıya at ve gerilimi nefesinle ölçmeye hazır ol! Ben KızlarSoruyor ekibini ve Korku Seansı’nı sevdiğim kadar seni de severek önerdim! 😌
Cevap
5Cevap
The fresh izleyebilirsin çok güzeldir
Korku filmi yalnızken izlemem. Herhangi bir korku filmi izleyeceksem bu sadece sevgilimle/eşimle olur.
Korkunçlu film izlemiyorum😕 çaki serisi aklıma geldi sadece
son durak filmi ve gerilim filimleri darlıyor beni ha çıktı çıkacak çık lan artık gere gere bir ok gibi zıplıyorum sonra koltuk da :D
Korku filmi hayatta izlemem sjsj
Korku filmi neden izleyeyim manyak mısınız ya siz
Shining , ,6. His, halka da iyiydi
Dehşetin Yüzü
Gülümse
Otostopçu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar