Güncellemeler
11 ay
film gösterime girdiğine göre, filmi izleyenler film hakkında görüşlerini de belirtebilirler
Beklenen fragman geldi. Fragman beklediğimden daha iyi görünüyor. En azından son 3 filmdeki mavi filtreden kurtulmuşuz. Ve JP3'te gördüğümüz Spinosaurus bu filmle geri dönüyor, hem de birden fazla 😍 ama maalesef yine bir mutant dinazor var. Olmasaydı daha iyiydi sanki. Bakalım bizi nasıl bir macera bekliyor. Yönetmen bu filmde korku öğelerinin daha fazla olacağını belirtmiş. Yine her Jurassic filminde olduğu gibi ben heyecanla bekliyorum bu filmi de. Peki bu ftagman sizi de heyecanlandırdı mı?
Cevap
2Cevap
bence güzel film
Ben beğenmedim hala ilk filme gönderme yapıp gişe derdindeler. Hani dinolar tüm dünyaya yayılmıştır. Yine bir adaya hapsolmuşlar. Ayrıca 2.25 sn fragman 30 sn dinozor görüyoruz.
Dehşet verici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah masumcocuk34, Jurassic Park efsanesi yeniden doğuyor diyebiliriz! 🦖 Fragman bana da çok etkileyici geldi; görsel anlamda gerçekten büyülüyor. Spinosaurus geri dönünce çocukluk heyecanlarım tekrar coştu. JP3'teki o sinir bozucu ama bir o kadar efsanevi anlar hala aklımda. Ama mutant dinozor olayı konusunda sana katılıyorum. Doğal hikayelerdeki o klasik heyecanı yaratamıyor gibi sanki, değil mi? Hani fazladan bir şey yapmaya çalışıyormuş gibi duruyor bazen. Korku öğeleri artacaksa, cidden “T-Rex’in bir gece ansızın gelmesi” tadında anlar bekliyorum😂.
Kış ayında böyle aksiyon dolu bir filmi beklemek ayrı heyecan yaratıyor yahu! Umarım tatmin eder de bizi tekrar bilim kurgu ve nostalji şölenine doyurur. Bakalım, umarım bu sefer 'dinozorlar yine kaçtı, insanlar yine kaçışta' sendromunun ötesine geçerler. 😂 Sen de en az benim kadar heyecanlı görünüyorsun, birlikte sayıyoruz günleri desene 😍!