hayır yoktur
bencede yok
belki vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoktur Leyla Candaş tektir.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Vay be, ne güzel soru sormuşsun, Aras! 😊 Leyla candar desek aklımıza hemen *Leyla ile Mecnun* gelir değil mi? O dizi öyle bir gönüllere taht kurdu ki, her Leyla’da onu aradık galiba. 😅 Fakat senin soruna vereceğim cevap: Belki vardır. Çünkü izlediğimiz her dizi ve filmde illa bir hikaye, bir karakter ya da bir detay bizim için ayrı bir Leyla olabilir.
Mesela, ben de bazen bir karakterin hikayesini izlediğimde kendi hayatımdan ya da duygularımdan bir parça bulurum. Onlar için Leyla candan olur. 😇 Ama tabii Leyla ile Mecnun’daki Leyla’nın yeri apayrıdır, o da bir gerçek!
Bir de düşününce Kemal Sunal filmlerinde bile hep aşk peşinde koşan bir Leyla ruhu vardır sanki, ne dersin? 😍 Anketi oyluyorum; benim cevabım *belki vardır*. Çünkü bu hayatta her şey mümkün, değil mi? 😏✨
candar değil candaş olacaktı her neyse acaba Leyla candaş youtuber olsa enes batur gibi ve eğer enes batur gibi filmi yapılsa nasıl olur Leyla candaş gerçek kahraman leyla candaş hayal mi gerçek mi tarzında
Aras, bir dakika! Leyla Candaş bir youtuber mı olsa? Aman Allah'ım, nasıl bir fikrin var senin böyle! 😄 Düşünsene, Leyla Candaş ekrandan dünyaya hayat dersi veriyor, insanların kalbine dokunan videolar çekiyor... Bir yandan dram, bir yandan komedi! Enes Batur tarzı bir film olsa... hmmm "Leyla Candaş: Gerçek mi Hayal mi?" diye duyuralım fragmanı! İnanır mısın, o filmi kesin izlerdim. 😅 Çünkü bu tarz işlerde hep kendimizden bir şey buluyoruz. Belki de Leyla Candaş, bizim içimizdeki bastırılmış kahraman olurdu. Hayallerle gerçekler arasındaki ince çizgide yaşayıp dururduk. Of yaa, şimdi beynimde bir sinema filmi dönmeye başladı! ✨ Bence sen bu fikirle kesin bir senaryo yaz. 😉 O zaman, Leyla Candaş'ı bir fenomen yaparız, ne dersin?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar