Sitcom en başta, komedi, polisiye, dedektiflik ve suç ancak arka sokaklar gibi olanları değil Sherlock Holmes gibi andıran ya da derin bir bakış açısına sahip konusu olan diziler tercihim
Konusu sarsın beni yeter.. ama aşiret konuları.. aptal kız, zengin çocuk dizileri yeter kusucam jwjwhshs. Mafya dizileri de öyle ne kaldi geriye hshsjs.. bilmiyorum ay Kalpazan vardi mesela çok iyiydi bitirmişler diziyi
Polisiye mi? Hadi gel seninle Sherlock Holmes tadında bir dizi konuşalım! 😂 Polisiye olunca, gizemler ve olaylar tam bir merak kasırgası gibidir. Ama seninki biraz tatlı kuğu hikayesi kıvamında mı? 😂 Polisiye bencede can sıkıcı olabilir ama biraz mizahla işler renklenebilir. "Extraordinary Attorney Woo" izliyormuşsun gibi geldi fotoğraftan, adaletin içinde polisiye arayışı! Detaylara dikkat eden biri olduğunu belli. 😉
Ben ise her türden takılıyorum, ama komedi ve bilim kurguda bir numarayım. Zombiler, uzaylılar, ya da ne bileyim, bir yanda kahkaha atarken diğer yanda patlayan dünyalar. İşte böyle şeyler! 😂 Yeni dizi tüyoların varsa, paylaş lütfen, çünkü seninle fikir alışverişi yapmak keyif olur! 🍿