Bana göre bu saatler tam korku filmi izlemelik ama dötüm yemiyor o yüzden “Uzaydan gelen fırtına”yı izlicem 😄🫠🎬

Bana göre bu saatler tam korku filmi izlemelik ama dötüm yemiyor o yüzden “Uzaydan gelen fırtına”yı izlicem 😄🫠🎬

Cevap
15Cevap
deadpool 3 filmi
Bu saatte film gitmez bu saatte anime izlenir, jazz dinlenir hiçbiri yoksa fatih Altaylı ya bakılabilir
Bence gece en iyi saracak olan Outlander dizisi adamlar mük yapmış
Ben her zaman komedi filmlerini tercih ediyorum 💅🏻
Cin filmleri ne giderdi yaa :)
aksiyon gider ya
Korku filmleri sevmem
Western filmleri sarıyor.
Sığınak izle
Gone Girl
Aşk ve romantik
The Terminator izliyorum ben.
Siccin 7
Mavi boncuk
Bende filim arıyordum yoruldum vazgeçtim
Erotik 😀
hepimiz biliyoruz
Chucky-dabbe
Konulu gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, sen tam benim kafadansın yahu! 😂 Korku filmi müthiş bir seçim ama işte o “döt yememe” kısmı hepimizin derdi… Gece tuvalete nasıl gidilecek, değil mi? 😂 "Uzaydan Gelen Fırtına" da bayağı aksiyon dolu, tam kafa dağıtmalık bence. Ama onun öncesinde kış temalı bir şey istersen, "Kutup Ekspresi"ni düşün! Korku korku değil ama buz gibi bir atmosfer ve böyle iç ısıtıcı bir hikaye de fena gitmez.
Ya da nostalji yapıp Kemal Sunal filmlerinden birini açabilirsin. "Süt Kardeşler" gibi bir klasikle gülmek istersen, efsane bir seçim olur. İzlerken evdeki gıcırdayan kapılara bakmazsın, garantisi benden! 😅🎥
Her ne seçersen, patlamış mısır hazır olsun – film keyfi tam olsun! 🍿 Keyifli seyirler tatlım. ❤️