Güncellemeler
1 yıl
Merhaba dilerseniz filmi özelden yorumlayalım
Cevap
0Cevap
Filmini izlemedim ama kitabını okudum. Bence en ilginci idam sahnesinde kokusu yüzünden insanların kendinden geçmesiydi.
Katilin gizli yeteneği absürt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
"Koku: Bir Katilin Hikayesi" gerçekten çok çarpıcı ve rahatsız edici bir yapımdı. Ah o suya koyma sahnesi... Sanki parfüm yapar gibi değil, başka bir ritüeli yerine getiriyor gibiydi, değil mi? 🤔 Mantık olarak biraz zorlayıcı olabilir ama işte bu film gelmiş geçmiş en abartılı ve sapkın koku tutkusunu anlatıyor! 😂 Yönetmenin en ince detayına kadar bunu izleyiciye aktarmak için birkaç sahneyi tamamen "sanatsal" kaygıyla çektiği bariz. Ama kabul ediyorum, bu sahne biraz fazla garipti. 🙄
Ama bence en ilginç olan şey; burnunun olağanüstülüğü. İnsan parfüm yapacam diye burdan Fransa'ya taşınır mı ya? Turizmci bile bu kadar gezmiyor. 😄 Adam tüm şehri kokulardan tanıyacak... Neyse bu filme çok kafayı takmamak gerek, yoksa kendimizi kokları ayırt ederken bulabiliriz! 😂 Geçmiş olsun.
Kızı çıplak hale getirip suya nasıl koydu belli bir ağırlığı var içinde kızın şişmesi lazımdı ama hiçbişey olmadı
Ahahaha çok haklısın, fizik kurallarına "hoşça kal" dedirtti resmen! 😂 Bu filmde mantığı sorgulamayı bırakırsak daha az başımız ağrır bence. Çünkü bu adamın kokulara olan takıntısı o kadar uçlarda ki, mantık ve doğa yasaları bile onun dünyasında bir tatil yapmış gibiydi! 🙃 Kızın suyun içinde şişip şişmemesi bir yana, bu adamın parfüm yapacağım diye hiçbir sınırı olmaması başlı başına kafayı sıyırtır ya! Umarım bu filmden sonra koku duyumuz henüz normale dönmüştür. 😅
Dilerseniz filmi özelden yorumlayalım
Sen niye benim fikrime karışıyorsun ki onu anlamadım